ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ποιος ήταν ο «Μπούμπης» που εκτέλεσαν με οκτώ σφαίρες στους Αγίους Αναργύρους

Ποιος ήταν ο «Μπούμπης» που εκτέλεσαν με οκτώ σφαίρες στους Αγίους Αναργύρους

Μπορεί η εκτέλεση του 45χρόνου το βράδυ της Πέμπτης (19/04) να ήταν το δολοφονικό μήνυμα στον «χρηματοδότη» του συμβόλαιο θανάτου του Βασίλη Στεφανάκου;

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα ίσως κρύβει και τα βαθιά αίτια της χθεσινοβραδινής δολοφονίας στους Αγίους Αναργύρους.

Οι Αρχές δεν αποκλείουν αντίποινα για το θάνατο του Στεφανάκου και ίσως αυτό να είναι για κάποιους το προφανές.

Παρ’ όλα αυτά, αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, ερευνούν στην ουσία αν η δολοφονία του γνωστού στη νύχτα ως «Μπούμπη» ήταν ένα χτύπημα για να πάρει το μήνυμα που έπρεπε το άτομο που στην ουσία έδωσε τα χρήματα για να εκτελεστεί το πιο ακριβό συμβόλαιο θανάτου στη νύχτα που δεν ήταν άλλο από αυτό του Στεφανάκου.

Οι δράστες χρησιμοποίησαν καλάσνικοφ για να γαζώσουν το θύμα τους, την ώρα που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο του.

Οι μαρτυρίες έκαναν λόγο για δυο άτομα ενώ μέχρι τις πρωινές ώρες, οι αρχές έψαχναν να εντοπίσουν άτομα που μπορούν να δώσουν μια καλύτερη περιγραφή για τη στιγμή της εκτέλεσης με στόχο να βρεθούν όσο περισσότερα στοιχεία γίνεται.

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής, άρχισε η αναζήτηση για βίντεο από την γύρω περιοχή ενώ δεν περιμένουν τίποτα από την έρευνα για το όπλο της δολοφονίας, καθώς και το όπλο που είχε χρησιμοποιηθεί στη δολοφονία Στεφανάκου, κατέληξε στο βυθό της θάλασσας με σκοπό οι δράστες να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Ο «Μπούμπης ή Μπο», όπως τον ήξεραν στη νύχτα, είχε απασχολήσει για εκβιάσεις, εκρήξεις, προστασία, αλλά και για επιθέσεις με ξυλοδαρμούς.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr