MEDIA

«Βόμβα» στο Survivor: Ποια Δαλάκα; Μπαίνουν στο reality οι...

«Βόμβα» στο Survivor: Ποια Δαλάκα; Μπαίνουν στο reality οι...
Ένας… κούκος δεν φέρνει την Άνοιξη!

Survivor spoiler - διαρροή: Τα καταποντισμένα ποσοστά που καταγράφει το «Survivor Ελλάδα - Τουρκία» δοκιμάζουν την ψυχραιμία και την υπομονή των ιθυνόντων του ΣΚΑΪ και το Ατζούν Ιλιτζαλί που ψάχνουν να βρουν λύση.

Ειδικά στο δυναμικό κοινό, ένα κομμάτι στο οποίο κανάλια και εμπορικό τμήμα ποντάρουν ιδιαίτερα, τα πράγματα είναι τραγικά κι αυτό αποτυπώνεται στους πίνακες τηλεθέασης.

Ενδεικτικά, την περασμένη Δευτέρα το reality επιβίωσης του καναλιού του Φαλήρου έκανε 14,1% στο σύνολο και 12% στους τηλεθεατές 18-54, ενώ στους άντρες 18-24 μόλις 3,1%. Πρόκειται για αρνητικό ρεκόρ τηλεθέασης για το εν λόγω πρότζεκτ, που δημιουργεί έντονο προβληματισμό.

Έτσι, όλοι περιμένουν πια την Κατερίνα Δαλάκα για να… σώσει την παρτίδα και να ανέβουν οι μετρήσεις.

Ένας… κούκος δεν φέρνει την Άνοιξη!

Οι υπεύθυνοι της παραγωγής, ωστόσο, γνωρίζουν ότι δεν είναι δυνατόν σε καμία περίπτωση να καταφέρει μόνη της η Κατερίνα Δαλάκα να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης. Ούτε φυσικά ο Νικόλας Αγόρου που γράφεται ότι δέχθηκε πρόταση.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Για το λόγο αυτό βρίσκονται ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις με δύο πρόσωπα που αν πουν το «ναι» σίγουρα θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Δείτε ποιοι είναι στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Δαλάκα: Τα λεφτά που πήρα για να μπω ξανά στο Survivor είναι...

Σχετικές ειδήσεις