ΕΛΛΑΔΑ

Έδιωξαν τον βαρβάτο καταδρομέα που τραγουδούσε «Μακεδονία Ξακουστή» (vid)

Έδιωξαν τον βαρβάτο καταδρομέα που τραγουδούσε «Μακεδονία Ξακουστή» (vid)

Εκτός της Σχολής Αλεξιπτωτιστών Ασπροπύργου, θα βρεθεί ο καταδρομέας Εμμανουήλ Μπούχλη, μετά τη δημοσίευση του βίντεο στο οποίο απεικονίζεται ο ιδίος να τραγουδά το "Μακεδονία Ξακουστή" την ώρα που πραγματοποιεί άλμα με αλεξίπτωτο από στρατιωτικό ελικόπτερο σε περιοχή του κάμπου της Λάρισας.

Το ΓΕΣ έχει διατάξει διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, προκειμένου να διαπιστωθεί σε ποιο βαθμό ο συγκεκριμένος στρατιώτης παρέβη τους κανόνες ασφαλείας ρίψης με αλεξίπτωτο.

Όσον αφορά τώρα τους λόγους που οδηγησαν στην απόβολή του καταδρομέα, όπως ανάφερουν οι πληροφορίες δεν έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι τραγουδάει το «Μακεδονία Ξακουστή» αλλά με την απερισκεψία του στρατιώτη ο οποίος φαίνεται να μην τηρεί τους κανόνες ασφαλείας, θέτοντας σε κίνδυνο τόσο τη δικιά του ζωή όσο και των συναδέρφων του.

Πριν λίγες ημέρες ένα video του καταδρομέα, Μανώλη Μπούχλη, έγινε viral καθώς τραγουδούσε το εμβατήριο «Μακεδόνια Ξακουστή», κατά την διάρκεια πτώσης με αλεξίπτωτο.

Ο νεαρός Κρητικός θέλησε με αυτό τον τρόπο να «διαμαρτυρηθεί» για τα όσα έχει... τραβήξει η Μακεδονία, μετά την Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ βρισκόταν πάνω από μακεδονικό έδαφος.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο Στρατιώτης (ΚΔ) Μ.
Ε. κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης του στο Σχολείο Βασικής Εκπαίδευσης Αλεξιπτωτιστού (ΣΒΕΑ) της αντίστοιχης Σχολής, φέρεται να παραβιάζει κανόνες που άπτονται της ασφάλειας των ρίψεων.

Είναι σε εξέλιξη Απλή Διοικητική Εξέταση από τη Διοίκηση της Σχολής για τη διερεύνηση των συνθηκών, που άπτονται αποκλειστικά και μόνο, στην παραβίαση των κανόνων ασφαλείας.

Η Σχολή Αλεξιπτωτιστών διατηρεί μία μακρά παράδοση μηδενικού δείκτη ατυχημάτων την οποία οφείλει να συνεχίσει».

Διαβάστε επίσης:

Αθώο ομόφωνα το 21χρονο μοντέλο με την κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ

Καιρός: Η προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου για τη θερμοκρασία... (video)

Σχετικές ειδήσεις