ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Έγκλημα στο Ελληνικό: Αυτός είναι ο λόγος που σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε

Έγκλημα στο Ελληνικό: Αυτός είναι ο λόγος που σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε
Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία

Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Πέμπτης (21/03) σε μονοκατοικία επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, στο Ελληνικό.

Αντιπτέραρχος εν αποστρατεία, ηλικίας 87 ετών πυροβόλησε και σκότωσε τη 50χρονη σύζυγό του, βουλγαρικής υπηκοότητας μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν. Στη συνέχεια με το ίδιο όπλο έβαλε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής το ζευγάρι, αν και πρόσφατα παντρεμένο, είχαν συχνά τσακωμούς. Από έναν τέτοιο τσακωμό που αποδείχθηκε μοιραίος και για τους δύο ξεκίνησαν όλα...

Ο τσακωμός ξεκίνησε μέσα στο σπίτι που διέμενε το ζευγάρι. Ο ηλικιωμένος απόστρατος πυροβόλησε την 50χρονη σύζυγό του, η οποία έτρεξε και βγήκε από το σπίτι ζητώντας απελπισμένα βοήθεια. Λίγα λεπτά αργότερα κατέρρευσε στη μέση του δρόμου. Ο 87χρονος βγαίνοντας από το σπίτι, είδε την άτυχη γυναίκα πεσμένη στο δρόμο σε μία λίμνη αίματος. Τότε ήταν που συνειδητοποίησε τι είχε κάνει. Χωρίς δεύτερη σκέψη, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε.

Την ώρα που στο σημείο αφίχθησαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, και οι δύο ήταν ζωντανοί. Τους παρέλαβαν και τους μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ωστόσο ήταν ήδη αργά. Οι γιατροί το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν ήταν να διαπιστώσουν το θάνατό τους.

Δείτε εικόνες από το σημείο στη gallery του Newsbomb.gr

Τα τελευταία λόγια της γυναίκας

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα βγήκε από το διαμέρισμα και έτρεξε στο δρόμο, όπου σταμάτησε έναν οδηγό ταξί. Μπήκε αιμόφυρτη μέσα στο όχημα και είπε στον οδηγό ταξί «με σκότωσε, με σκότωσε». Ωστόσο, ο ταξιτζής της είπε να αποβιβαστεί από το όχημα. Η 50χρονη κατέρρευσε λίγα μέτρα πιο κάτω.

Τι υποστήριξε ο οδηγός ταξί

«Εκείνη τη στιγμή βγήκε έξω μία κυρία αιμόφυρτη, τρέχοντας προς τα εμένα. Ανοίγει την πόρτα και μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητο. ''Με σκότωσε, με σκότωσε, με σκότωσε'' είπε. Δεν φαινόταν πού ήταν χτυπημένη. Πήγα δεξιά στη θέση του συνοδηγού και ανοίγω την πόρτα και λέω ''κυρία βγείτε έξω''. Τότε ακούσαμε δύο κρότους. Από όπλο, κάτι ήταν. Μόνο η γυναίκα βγήκε έξω, δεν είδα τον άνδρα. Ήταν αρκετά χτυπημένη. ''Με σκότωσε, με σκότωσε, βοήθησέ με'' μου είπε» ανέφερε ο οδηγός ταξί.

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες

Ένας νεαρός μαθητής, που βρισκόταν στο σημείο εκείνη την ώρα, είπε πως είδε την αιμόφυρτη και σε κατάσταση σοκ τη γυναίκα.

«Τον άνδρα δεν τον είδα καθόλου, είδα ένα ταξί επίσης με αίματα…» είπε ο μαθητής, συμπληρώνοντας ότι η γυναίκα πήγε να μπει μέσα στο ταξί και ο οδηγός την έδιωξε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Οικογενειακή τραγωδία στο Ελληνικό: Τα τελευταία λόγια του θύματος (vid)

Τραγωδία στο Νέο Κόσμο - Συγκλονίζει ο πατέρας: «Την είδα να πετάει το παιδί μας στο κενό»

Καιρός: «Διχασμένα» τα προγνωστικά μοντέλα για την ψυχρή εισβολή της ερχόμενης εβδομάδας (vid)

Σκάνδαλο σε ξενοδοχεία: Κρυφές κάμερες κατέγραφαν «ροζ» στιγμές και μετέδιδαν live στο Διαδίκτυο

Κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι: Απαλλαγή του παρουσιαστή και της ηθοποιού πρότεινε η εισαγγελέας

Σχετικές ειδήσεις