ΕΛΛΑΔΑ

Δικηγόρος φοιτήτριας στο Newsbomb.gr: Κάποιος μπορεί να «διευκόλυνε» την αυτοκτονία της Αρετής

Δικηγόρος φοιτήτριας στο Newsbomb.gr: Κάποιος μπορεί να «διευκόλυνε» την αυτοκτονία της Αρετής
Τι προβληματίζει την οικογένεια της 22χρονης που βρέθηκε νεκρή στο Αιγάλεω

Την άποψη ότι κάποιος μπορεί να «διευκόλυνε» την αυτοκτονία της 22χρονης Αρετής, που βρέθηκε νεκρή το Σάββατο στο σπίτι της στο Αιγάλεω, διατύπωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Νίκος Τζαβάρας, μιλώντας στο Newsbomb.gr.

Πολλά ερωτήματα δημιουργούνται μέρα με την μέρα γύρω από την υπόθεση της 22χρονης Αρετής που βρέθηκε νεκρή το Σάββατο (23/03) στο διαμέρισμα της στο Αιγάλεω. Οι τελευταίες αποκαλύψεις σχετικά με το ενδεχόμενο συμμετοχής της 22χρονης σε σατανιστική οργάνωση περιπλέκουν ακόμα περισσότερο την υπόθεση.

Οι γονείς της 22χρονης φοιτήτριας, η οποία φέρεται να βρήκε τραγικό θάνατο από εισπνοή αερίου, με τον ιατροδικαστή να μην εντοπίζει ίχνη εγκληματικής ενέργειας, βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και είναι πεπεισμένοι ότι πρόκειται για έγκλημα και όχι για αυτοκτονία.

Τα στοιχεία που οδηγούν την οικογένεια της 22χρονης να πιστεύει ότι πρόκειται για εγκληματική οργάνωση εξηγεί ο δικηγόρος της οικογένειας Νίκος Τζαβάρας, μιλώντας στο Newsbomb.gr.

Σύμφωνα με μαρτυρία ενοίκου της πολυκατοικίας, το βράδυ της Πέμπτης στο διαμέρισμα της Αρετής πραγματοποιούταν κάποια συγκέντρωση καθώς υπήρχε πολύς θόρυβος και κινητικότητα. Το διαμέρισμα της 22χρονης βρισκόταν σε απόλυτη τάξη όταν βρέθηκε νεκρή, γεγονός που δεν συνάδει με τη μαρτυρία της ενοίκου. Επίσης, στο κινητό και το laptop της 22χρονης ήταν «άδεια», είχαν διαγραφεί τα αρχεία. Οι φωτογραφίες που βρέθηκαν και απεικονίζουν την Αρετή να συμμετείχε σε σατανιστικές οργανώσεις ανησυχούν την οικογένεια σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η ίδια ήταν κλειστός χαρακτήρας. Τέλος, οι γονείς της αμφισβητούν ότι ο γραφικός χαρακτήρας στο σημείωμα που φέρεται να άφησε η 22χρονη είναι δικός της και ζητούν να εξεταστεί από γραφολόγο.

Ακούστε τι αποκάλυψε για την υπόθεση στο Newsbomb.gr o δικηγόρος της οικογένειας Νίκος Τζαβάρας:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Ο εισαγγελικός λειτουργός που παρέλαβε τη μήνυση της οικογένειας έκρινε ότι κάτι ύποπτο κρύβεται πίσω από τον θάνατο της φοιτήτριας και έδωσε εντολή στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής να διερευνήσει εξονυχιστικά την υπόθεση, που έως τώρα χειριζόταν το Αστυνομικό Τμήμα Αιγάλεω. Ο ιατροδικαστής που έκανε τη νεκροτομή δεν διαπίστωσε ευρήματα που να δείχνουν εγκληματική ενέργεια, ωστόσο περιμένει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Διαβάστε επίσης:

Πρόκληση: Η Αλβανία δημεύει περιουσίες των Ελλήνων της Χειμάρρας - Αυστηρή προειδοποίηση Τσίπρα

«Μαφία του Κορυδαλλού»: Απολογούνται τη Δευτέρα οι δύο δικηγόροι που συνελήφθησαν