ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αυτοί είναι οι ληστές που είχαν «ρημάξει» οδηγούς – Τους αναγνωρίζετε;

Αυτοί είναι οι ληστές που είχαν «ρημάξει» οδηγούς – Τους αναγνωρίζετε;

Δόθηκαν οι φωτογραφίες τους.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν με σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο αλλοδαπών, οι οποίοι κατηγορούνται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και απάτη με υπολογιστή κατ’ εξακολούθηση.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν από αστυνομικούς ομάδας «Ζ» στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, καθώς στην ευρύτερη περιοχή του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης, φέρονται να έκλεψαν από το αυτοκίνητο ενός 50χρονου ένα πανωφόρι, που περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο, διάφορα προσωπικά έγγραφα και 8 κάρτες τραπέζης, με τις οποίες έκαναν συναλλαγές.

Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι οι δύο αλλοδαποί, από τέλη Δεκεμβρίου 2018 έως μέσα Μαρτίου 2019, έκαναν 13 κλοπές από αυτοκίνητα.

Συγκεκριμένα, με το πρόσχημα ότι δεν έχουν αέρα τα ελαστικά του αυτοκινήτου τους, έπειθαν τους οδηγούς να βγουν από τα αυτοκίνητά τους και στη συνέχεια οι δράστες έκλεβαν από αυτά ηλεκτρικές–ηλεκτρονικές συσκευές, χρηματικά ποσά, διάφορα έγγραφα και αντικείμενα και τραπεζικές κάρτες με τις οποίες έκαναν συναλλαγές.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ: