ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννενα: Φοτήτρια μπήκε να κάνει μπάνιο - Αυτό που συνέβη προκαλεί τρόμο (pics)

Γιάννενα: Φοτήτρια μπήκε να κάνει μπάνιο - Αυτό που συνέβη προκαλεί τρόμο (pics)
EUROKINISSI

Ανάστατη η φοιτητική κοινότητα. Συνεχείς αποκαλύψεις.

Tο περιστατικό συνέβη στην φοιτητική εστία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων την Δευτέρα (03/06/2019), εγείροντας για μια ακόμα φορά το ζήτημα των εστιών και σε τι συνθήκες ζουν οι φοιτητές, όσοι δηλαδή καταφέρνουν να μείνουν σε εστίες και να μην βάζουν το χέρι στην τσέπη για να νοικιάσουν σπίτι.

Το περιστατικό κατήγγειλε η παράταξη της Πανσπουδαστικής Κίνησης Συνεργασίας (ΠΚΣ) και οι φοιτητές αναφέρουν ότι προγραμματίζουν κινητοποίηση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019 στην Πρυτανεία.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες:

Η καταγγελία

«Τη Δευτέρα 3/6/2019 την ώρα που συμφοιτήτριά μας έκανε μπάνιο έπεσε το ταβάνι κυριολεκτικά πάνω της. Για "καλή" της τύχη γιατί για αυτό πρόκειται, πλέον το μεγαλύτερο κομμάτι του ταβανιού έπεσε δίπλα της», καταγγέλλουν οι εκλεγμένοι φοιτητές της Πανσπουδαστικής στο διοικητικό συμβούλιο της εστίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Τονίζουν πως «επανειλημμένα το τελευταίο διάστημα κινητοποιούμαστε στη φοιτητική μέριμνα και στην Πρυτανεία για το ζήτημα της συντήρησης του κτηρίου και της ανακαίνισης του. Οι απαντήσεις που παίρνουμε είναι “δεν υπάρχουν λεφτά” ή ότι "δεν έχουμε προσωπικό, περιμένουμε τον εργολάβο-ιδιωτική επιχείρηση". Είναι τραγικό και επικίνδυνο να λειτουργεί η εστία με αυτές τις υποδομές το 2019».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Serial killer - Κύπρος: Ανθρώπινη σορός στην τρίτη βαλίτσα - Αγωνία για την ταυτότητα του θύματος

Σχετικές ειδήσεις