ΕΛΛΑΔΑ

Σέρρες: Θρίλερ με τον κρατούμενο που έβγαλε τεράστιο όγκο στο κεφάλι - Τι απαντά η ΕΛ.ΑΣ.

Σέρρες: Θρίλερ με τον κρατούμενο που έβγαλε τεράστιο όγκο στο κεφάλι - Τι απαντά η ΕΛ.ΑΣ.
PIXABAY

Μια σοκαριστική υπόθεση εκτυλίσσεται στο Κατάστημα Κράτησης Νιγρίτας Σερρών.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, αποκάλυψαν μια -αν μη τι άλλο- ανησυχητική κατάσταση.

Ένας άνδρας, βουλγαρικής καταγωγής, που κρατείται στις φυλακές Νιγρίτας φαίνεται να έχει στο πίσω μέρος του κεφαλιού του ένα «δεύτερο κεφάλι», το οποίο προκλήθηκε όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, από χτύπημα όπλου αστυνομικού την στιγμή της σύλληψής του.

Ένας μεγάλος όγκος (ύγρωμα ή λίπωμα) που όσο περνά ο καιρός μεγαλώνει καθώς ξεκίνησε σε μέγεθος καρυδιού και έφτασε να είναι όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.

Δείτε τις σκληρές εικόνες στη gallery που ακολουθεί:

Ο κρατούμενος, θεωρεί πως κινδυνεύει η ζωή του κι ετοιμάζεται να προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τα δικαιώματα των κρατουμένων ενώ ζητά να μεταφερθεί στη χώρα του προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και να είναι κοντά στους συγγενείς του τους οποίους έχει να δει 5 χρόνια.

Απαντώντας σε αυτές τις εικόνες και πληροφορίες, η Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο κρατούμενος έχει αρνηθεί προγραμματισμένη ιατρική εξέταση ενώ δεν συνεργάζεται με τους γιατρούς.

Δείτε την ανακοίνωση:

«Αναφορικά με δημοσιεύματα που εμπεριέχουν ισχυρισμούς αλλοδαπού κρατούμενου σχετικά με την αντιμετώπιση θεμάτων υγείας του, ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

ο ανωτέρω κρατείται στο Κατάστημα Κράτησης Νιγρίτας Σερρών και εκτίει πολυετή ποινή κάθειρξης για διάφορα αδικήματα,
η κατάσταση της υγείας του παρακολουθείται από γιατρούς του Κέντρου Υγείας Νιγρίτας που επισκέπτονται το Κατάστημα Κράτησης,
διακομίστηκε επανειλημμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών καθώς και στα Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου» και «Άγιος Δημήτριος»,
αρνήθηκε να μεταβεί στο Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» για προγραμματισμένη ιατρική εξέταση (μαγνητική τομογραφία) ενώ επανειλημμένως δεν συνεργάστηκε με γιατρούς του Κέντρου Υγείας Νιγρίτας και του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών.

Το θέμα παρακολουθείται από τη Διεύθυνση του Καταστήματος Κράτησης.

Επιπλέον έχει υποβάλει αίτημα έκδοσης στη χώρα του, το οποίο εξετάζεται από τις αρμόδιες Υπηρεσίες και αναμένεται η έκδοση της σχετικής απόφασης.»

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Με συννεφιά και κρύο η Τρίτη - Πού θα σημειωθούν βροχές και χιονοπτώσεις (pics)

ΣΟΚ στη Λαμία: Έψησε ένα λουκάνικο για να φάει - «Πάγωσε» με αυτό που βρήκε μέσα

Σχετικές ειδήσεις