ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Δίκη Χρυσής Αυγής - Απόφαση: Παραδίδονται στην Αστυνομία τα πρώην μέλη της Χρυσής Αυγής

Δίκη Χρυσής Αυγής - Απόφαση: Παραδίδονται στην Αστυνομία τα πρώην μέλη της Χρυσής Αυγής
Intime News

Δίκη Χρυσής Αυγής - Απόφαση: Πέντε από τους καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής έχουν παραδοθεί μέχρι στιγμής μετά την απόφαση του δικαστηρίου.

Πρόκειται για τον Ηλία Κασιδιάρη που παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα Ραφήνας, τον πυρηνάρχη της Νίκαιας Γιώργο Πατέλη που παραδόθηκε στη Νίκαια, τον Γιώργο Τσακανίκα στον Πειραιά και τον Ιωάννη Καζαντζόγλου.

Λίγη ώρα αργότερα παραδόθηκε στο Α/Τ Ραφήνας και ο Γιώργος Γερμενής.

«Δεν αποδέχομαι την κατηγορία, είμαι 100% αθώος. Απλά βοήθαγα τον κόσμο, αυτό το δικαστήριο είναι θέατρο του παραλόγου, με καθαρά πολιτική βούληση» δήλωσε ο Γιώργος Γερμενής στις κάμερες έξω από το Αστυνομικό Τμήμα.

Σύμφωνα με τη διαδικασία είτε παρουσιαστούν από μόνοι τους είτε συλληφθούν θα οδηγηθούν στη ΓΑΔΑ και από εκεί παραπέμπονται στον εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών.

Δάκρυα και λυγμοί ανακούφισης από τη Μάγδα Φύσσα

Κατέρρευσε η Μάγδα Φύσσα στο άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίου, που στέλνει τη φυλακή τους βασικούς συνεργούς της δολοφονίας του γιού της και τη διευθυντική ομάδα της Χρυσής Αυγής. Η κ. Φύσσα ξέσπασε σε αναφιλητά μόλις η πρόεδρος ανακοίνωσε τις φυλακίσεις, πλαισιωμένη από συγγενείς, από φίλους του Παύλου Φύσσα, αλλά και τους δικηγόρους της οικογένειας, που επί 5,5 χρόνια παραστάθηκαν αφιλοκερδώς σε αυτή τη δίκη, όπως και όλη η Πολιτική Αγωγή.

Έξω από τη δικαστική αίθουσα δεκάδες πολίτες, που είχαν συγκεντρωθεί, υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα την απόφαση, αλλά και δίνοντας συγχαρητήρια στους συνηγόρους της Πολιτικής Αγωγής, ενώ φώναζαν «Ο Παύλος ζει τσακίστε τους ναζί».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Στις 19:00 το διάγγελμα Μητσοτάκη - Ποια μέτρα θα ανακοινώσει