ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αυτό είναι το κελί του στις φυλακές Δομοκού

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αυτό είναι το κελί του στις φυλακές Δομοκού
Mega

Χρυσή Αυγή: Ντοκουμέντο από το κελί όπου θα φυλακισθεί ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Νίκος Μιχαλολιάκος.

Στο κελί υπάρχουν δύο κρεβάτια και παράθυρο με κάγκελα. Εκεί θα παραμείνει ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Η αστυνομία, έχοντας παραλάβει όλα τα φυλακιστήρια των μελών της Χρυσής Αυγής από τον αρμόδιο εισαγγελέα, ξεκίνησε την Παρασκευή τη διαδικασία μεταγωγής των καταδικασθέντων.

Ειδικότερα, γύρω στις 16:30 ξεκίνησε η μεταγωγή της ηγετικής ομάδας της εγκληματικής οργάνωσης, από τη ΓΑΔΑ, με συγγενείς των χρυσαυγιτών, μεταξύ των οποίων η Ελένη Ζαρούλια και η Ουρανία Μιχαλολιάκου να τους χειροκροτούν.

Στην κλούβα μπήκε και το ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, o οποίος μεταφέρθηκε το βράδυ στις φυλακές Δομοκού.

Έξω από τη ΓΑΔΑ Ουρανία Μιχαλολιάκου φώναζε στον πατέρα της: «Μόνο περηφάνεια, περήφανη για σένα».

Δείτε το βίντεο:

Το πρώτο βράδυ στις φυλακές

Τα μέτρα ασφαλείας στη φυλακή τύπου Β είναι δρακόντεια. Εκεί τους υποδέχτηκαν ακροβολισμένοι ένοπλοι φύλακες και μονάδα της ΕΚΑΜ.

Οι καταδικασθέντες μπήκαν σε απομόνωση 14 ημερών λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό και μετά θα γίνει η διευθέτησή τους στα κελιά.

Σύμφωνα με τον διευθυντή των φυλακών Δομοκού, οι κρατούμενοι θα υποβληθούν και σε μια διαδικασία συνέντευξης πριν χωριστούν σε κελιά για να αντιληφθεί η διεύθυνση αν υπάρχουν διαφορές και εντάσεις μεταξύ τους.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Χρυσής Αυγής: Πώς πέρασαν το πρώτο βράδυ στη φυλακή «διευθυντήριο» και Ρουπακιάς