ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Δίκη για βιτριόλι - «Έκρηξη» Κεχαγιόγλου: Σέβομαι το θύμα να σεβαστούν όλοι εδώ μέσα τον ρόλο μου

Έφη Κακαράντζουλα δικηγόρος
Δίκη για βιτριόλι: Με την αγόρευση του συνηγόρου της κατηγορούμενης Έφης Κακαράντζουλα ξεκίνησε η συνεδρίαση - Τι είπε και προκάλεσε την αντίδραση της Ιωάννας Παλιοσπύρου
INTIME

Δίκη για βιτριόλι: Με την αγόρευση του συνηγόρου της κατηγορούμενης Έφης Κακαράντζουλα ξεκίνησε η συνεδρίαση - Τι είπε και προκάλεσε την αντίδραση της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Παρουσία της Έφης Κακαράντζουλα ξεκίνησε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου τον Μάιο του 2020 στην Καλλιθέα.

«Υπερασπιζόμαστε ανθρώπους και όχι αδικήματα» είπε ξεκινώντας την αγόρευσή του ο συνήγορος της Έφης Κακαράντζουλα, Σάκης Κεχαγιόγλου προκαλώντας την αντίδραση της Ιωάννας Παλιοσπύρου. «Δεν ξεκινάμε καλά. Δεν ανέχομαι ούτε μπούλινγκ από κανένα. Σέβομαι το θύμα να σεβαστούν όλοι εδώ μέσα το ρόλο μου ως δικηγόρου υπεράσπισης» είπε ο ποινικολόγος συμπληρώνοντας πως η εντολέας του πολλές φορές ζήτησε συγνώμη για την πράξη της, πλην όμως ακόμη μέχρι σήμερα χαρακτηρίζεται ως αμετανόητη.

Η αγόρευση του Σάκη Κεχαγιόγλου ξεκίνησε ξεκαθαρίζοντας ότι η εντολέας του δεν θα ζητήσει να της αναγνωριστεί το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας. «Ο νόμος απαιτεί ο κατηγορούμενος να έχει προσπαθήσει να άρει τις συνέπειες της πράξης του» όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση η εντολέας του, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν μπορούσε να κάνει και πάρα πολλά πράγματα προς αυτή τη κατεύθυνση.

«Τι θα μπορούσε να κάνει; Να βοηθήσει οικονομικά για την αποκατάσταση της υγείας της Ιωάννας. Προέρχεται όμως από φτωχή οικογένεια, που δεν διαθέτει χρήματα. Η ίδια ζούσε μόνο με το μισθό της. Για το λόγο αυτό η υπεράσπιση δε θα ζητήσει το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας», σημείωσε ο Σάκης Κεχαγιόγλου στην αγόρευσή του για την Έφη Κακαράντζουλα στην δίκη για το βιτριόλι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

LIVE BLOG: Η Ελλάδα αποχαιρετά την Φώφη Γεννηματά

Φώφη Γεννηματά: Με τρεις σημαίες καλυμμένο το φέρετρο με τη σορό για το λαϊκό προσκύνημα

Τραγικός θάνατος 7χρονου στις ΗΠΑ: Τον κατασπάραξε ο σκύλος που είχε σώσει η οικογένειά του