ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Περιστέρι: Προφυλάκιση για τον 32χρονο που βίασε την ετεροθαλή αδερφή της συντρόφου του

Περιστέρι: Προφυλάκιση για τον 32χρονο που βίασε την ετεροθαλή αδερφή της συντρόφου του

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 32χρονος που κατηγορείται ότι βίασε την ετεροθαλή αδερφή της συντρόφου του, στο Περιστέρι.

Η αρχή της υπόθεσης τοποθετείται στον περασμένο Ιούνιο, όταν η 14χρονη πήγε στο σπίτι της αδερφής της για να περάσει μερικές ημέρες μαζί της και κατά το διάστημα αυτό, όπως η ίδια κατήγγειλε με τη μητέρα της στο αστυνομικό τμήμα Περιστερίου, ο 32χρονος της επιτέθηκε και τη βίασε.

Ο φάκελος της υπόθεσης διαβιβάστηκε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων ώστε να ληφθεί κατάθεση από την κοπέλα και παράλληλα γενετικό υλικό, προκειμένου να διαπιστώσουν αν ταυτοποιείται με αυτό του κατηγορουμένου. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το dna στα σεντόνια και τη μπλούζα της ανήλικης ανήκει σε εκείνον με αποτέλεσμα να συλληφθεί την περασμένη Πέμπτη.

Τι υποστηρίζει το θύμα

Την στήριξη της αδελφής της στον φερόμενο ως βιαστή της σχολίασε σε δηλώσεις στο in.gr, η 14χρονη ανήλικη κοπέλα. «Η αδερφή μου μού είπε να πω ότι έγινε με την θέλησή μου κι ότι ο 32χρονος μέσα στη φυλακή θα αυτοκτονήσει. Της απάντησα ότι με τίποτα δεν θα γίνει κάτι τέτοιο. Νιώθω ότι δεν υπάρχει πια εμπιστοσύνη. Αρχικά αυτό ήθελα, να γλιτώσει (η αδερφή μου) από τα χέρια του. Είναι άτομο νευρικό και δεν έχει ωραία συμπεριφορά», ανέφερε το θύμα.

Μάλιστα, περιέγραψε ότι στις 9 Ιουνίου είχε πάει ένα Σαββατοκύριακο στο σπίτι της ετεροθαλούς αδελφής της, όπως συνήθιζε να κάνει. «Είχα πάει ένα κανονικό Σαββατοκύριακο, όπως όλα τα άλλα σαββατοκύριακα. Εκείνη την ημέρα ήρθε το αγόρι της στο δωμάτιό μου και με απείλησε να μη μιλήσω πιάνοντας με από τον λαιμό» περιέγραψε η 14χρονη, συμπληρώνοντας ότι στη συνέχεια ασέλγησε σε βάρος της.

Σύμφωνα με την ίδια, μόλις επέστρεψε στο σπίτι της μίλησε αμέσως στη μητέρα της. «Λέω στη μητέρα μου ότι θέλω να της μιλήσω σοβαρά. Κάθισε και της είπα όλα όσα συνέβησαν. Με πήγε στο νοσοκομείο για να με δει ιατροδικαστής, μου έκαναν εξετάσεις, πήραν μερικά ρούχα από το σπίτι της αδερφής μου και τα σεντόνια μου στα οποία βρέθηκαν στοιχεία του (του θύτη) πάνω σε αυτά» ανέφερε η 14χρονη και εξήγησε πως στη συνέχεια από την ιατροδικαστική έρευνα προέκυψαν ίχνη σωματικών υγρών του δράστη πάνω στα ρούχα και στα σεντόνια, ενώ και η ίδια έφερε σημάδια τραυματισμού στα γεννητικά όργανα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ανείπωτη θλίψη στην κηδεία του Μονογυιού: «Ο Τζώρτζης απλά έφυγε, απλά πήγε σε μια άλλη διάσταση»

ΕΥΑΘ: Αυτή είναι η επίσημη εξήγηση για τους απόκοσμους ήχους στη Θεσσαλονίκη

Ευρωβουλή: Nέα πρόεδρος η Ρομπέρτα Μετσόλα

Survivor Spoiler 18/1: Αποχωρεί και αλλάζουν τα δεδομένα (video)