ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Στα δικαστήρια ο δολοφόνος της 19χρονης

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Στα δικαστήρια ο δολοφόνος της 19χρονης
Στα δικαστήρια ο γυναικοκτόνος του Πειραιά
Eurokinissi

Ο 25χρονος μετά το έγκλημα, εμφανίστηκε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα και παραδόθηκε, ομολογώντας ότι σκότωσε την σύντροφο του.

Στα Δικαστήρια του Πειραιά έφτασε λίγο πριν τις 11.00 το πρωί της Κυριακής, ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της 19χρονης.

Ο 25χρονος μετά το έγκλημα, εμφανίστηκε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα και παραδόθηκε, ομολογώντας ότι σκότωσε την σύντροφο του. Ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι ζήλευε τη 19χρονη και ότι είχε κάνει χρήση κοκαΐνης, πριν πάρει το όπλο και την πυροβολήσει δύο φορές στο κεφάλι.

Ο δράστης έφτασε στα δικαστήρια με σκυμμένο το κεφάλι και χωρίς να πει κουβέντα.

Γυναικοκτόνος του ΠειραιάEurokinissi
5747175.jpg
Γυναικοκτόνος του ΠειραιάEurokinissi

Γυναικοκτόνος του ΠειραιάEurokinissi

Έκρυψε το όπλο μετά τη δολοφονία

Αμέσως μετά, φέρεται να έκρυψε το όπλο στην κατάψυξη, άγνωστο για ποιο λόγο και με ποια σκοπιμότητα, καθώς λίγες ώρες αργότερα ο ίδιος παραδόθηκε στους αστυνομικούς και ομολόγησε τη δολοφονία της 19χρονης. Μάλιστα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι πριν παραδοθεί στους αστυνομικούς του ΑΤ Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά, προκειμένου να περάσει η επήρεια της κοκαΐνης, έκανε βόλτες με το αυτοκίνητό του.

Η γυναικοκτονία σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στα Καμίνια του Πειραιά, όταν ο 25χρονος πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι τη 19χρονη. Η νεαρή γυναίκα εντοπίστηκε στο σπίτι, στην οδό Βάμβα, μέσα σε λίμνη αίματος με τραύμα στο κεφάλι από όπλο.

Η ανάρτηση στα social media

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης λίγο πριν ή λίγο μετά τη δολοφονία έκανε ανάρτηση στα social media: «Αδυναμίες…. Δεν είχες καμία. Είχα μια… Αγαπούλα». Οι γείτονες λένε πως η 19χρονη ήταν χαμηλών τόνων, αθόρυβη, ενώ ο 25χρονος φώναζε συχνά.

«Την έβλεπα να μπαινοβγαίνει. Ήταν συχνά εδώ. Ο 25χρονος ήταν γενικά δραστήριος: φωνές, κόσμος… Την προηγούμενη εβδομάδα άκουσα μια φασαρία. Η κοπέλα ήταν πολύ κλειστή, πολύ μαζεμένη», είπε γειτόνισσα του ζευγαριού, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Στους καβγάδες του ζευγαριού είχαν γίνει «μάρτυρες» οι κάτοικοι της οδού Βάμβα, που άκουγαν το τελευταίο διάστημα συνεχώς φωνές από το διαμέρισμα του ζευγαριού.

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Τα ερωτήματα των αστυνομικών

Τα ερωτήματα που ζητούν απάντηση για την γυναικοκτονία στον Πειραιά είναι πολλά:

  • Πού βρήκε το όπλο και γιατί το είχε στο διαμέρισμα;
  • Πού πήγε μετά τη δολοφονία, δεδομένου ότι είπε στους αστυνομικούς ότι δεν παραδόθηκε αμέσως αλλά πρώτα πήγε να περπατήσει για να «ξεθολώσει» το μυαλό του.

Κατά την εμφάνισή του στο Αστυνομικό Τμήμα του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά δεν είχε πάνω του το όπλο. Όταν τον ρώτησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που είναι το όπλο του εγκλήματος, εκείνος απάντησε ότι το άφησε στο διαμέρισμα.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το πιστόλι ήταν κρυμμένο μέσα στην κατάψυξη του ψυγείου. Ο 25χρονος εργαζόταν σε νυχτερινό μαγαζί στην Τρούμπα του Πειραιά, ενώ η 19χρονη σύντροφός του εργαζόταν σε μπαρ στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είχε συχνά καυγάδες, επειδή ο νεαρός ζήλευε την 19χρονη.

Στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. έχουν μεταφερθεί όλα τα πειστήρια, τα οποία μαζί με την ιατροδικαστική έκθεση θα ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση.

Σχετικές ειδήσεις