ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Αυτή είναι η δικογραφία με την οποία παραπέμπεται ο Γιάννος Παπαντωνίου

Αυτή είναι η δικογραφία με την οποία παραπέμπεται ο Γιάννος Παπαντωνίου

Ανοιχτό το ενδεχόμενο σύστασης νέας Προανακριτικής Επιτροπής για τον Γιάννο Παπαντωνίου αφήνει η διαβίβαση στη Βουλή δικογραφιών με στοιχεία που εστάλησαν από ελβετικές τράπεζες, καθώς ο πρώην υπουργός φέρεται να απέκρυψε ποσό περίπου 2.8 εκατ. ελβετικών φράγκων από τις ελληνικέςΑρχές.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία οι δικαστικές αρχές στο πλαίσιο της έρευνάς τους εντόπισαν το ποσό των 2,8 εκατ. ελβετικών φράγκων στους λογαριασμούς του Γιάννου Παπαντωνίου και ζητούν από τη Βουλή να αποφασίσει αν θα ασκηθεί ποινική δίωξη για το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας.

«Σας υποβάλλουμε χωρίς υπαίτια καθυστέρηση όλα τα αναγκαία προς τούτο στοιχεία προκειμένου να αποφανθεί η Βουλή των Ελλήνων, αν συντρέχει περίπτωση άσκησης ποινικής δίωξης κατά του Ιωάννη Παπαντωνίου του Παναγιώτη και για το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας επί των ανωτέρω υπ. Αριθμ. ΕΔ 2016/118, ΕΔ 2014/105 και ΕΔ 2013/280 ποινικών δικογραφιών επί των οποίων διενεργείται από το ανακριτικό μας γραφείο κύρια ανάκριση», αναφέρεται στη δικογραφία.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

Ρoή Ειδήσεων