Ραγδαίες εξελίξεις στη Folli Follie: Φεύγουν άρον άρον από τη διοίκηση οι Κουτσολιούτσοι

Newsroom Newsroom

Ραγδαίες εξελίξεις στη Folli Follie: Φεύγουν άρον άρον από τη διοίκηση οι Κουτσολιούτσοι

Αποχωρούν σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος και η Αικατερίνη Κουτσουλιούτσου, από τη Διοίκηση της Folli Follie σε μια προσπάθεια να εκτονωθεί η κρίση στο εσωτερικό της εταιρείας.

Απίστευτες μεθοδεύσεις για να γλιτώσουν τις διώξεις που έρχονται

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι Δημήτρης Κουτσολιούτσος και η Αικατερίνη Κουτσουλιούτσου παραιτήθηκαν από τη Διοίκηση των θυγατρικών στην Ασία.

Οι παραιτήσεις υποβλήθηκαν στο χθεσινό πολύωρο διοικητικό συμβούλιο της Folli Follie, που ακολούθησε της παραίτησης του διεθνούς οίκου Rothschild από τη θέση του χρηματοοικονομικού συμβούλου του Folli Follie Group. Μαζί με τη Rothschild, παραιτήθηκαν ο νομικός σύμβουλος Allen & Overy και η δικηγορική εταιρεία Μπερνίτσας.

Χθες και πριν τις παραιτήσεις των Δημήτρη και Αικατερίνης Κουτσουλιούτσου υπήρχαν πληροφορίες πως την εταιρεία θα εγκατέλειπε και η εταιρεία ορκωτών λογιστών Ernst & Young που έχει προσληφθεί προκειμένου να συντάξεις τις αναθεωρημένες οικονομικές καταστάσεις του 2017. Η EY έχει προβληματική συνεργασία με τους βασικούς μετόχους και ως εκ τούτου δεν μπορεί να επιτελέσει το έργο της ως ανεξάρτητος ελεγκτής.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved