Βίκτωρας Ρέστης: Αποκαλύψεις για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη ο μηχανικός του εφοπλιστή

Νewsbomb

Βίκτωρας Ρέστης: Αποκαλύψεις για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη ο μηχανικός του εφοπλιστή

Βίκτωρας Ρέστης | Ειδήσεις: Αίσθηση προκάλεσε χθες 22/11/2018, η αγόρευση του δικηγόρου του μηχανικού του κ. Ρέστη, ενώπιον του 3μελούς Εφετείου Κακουργημάτων. Στη γνωστή υπόθεση των δασικών του Κορωπίου, που εκδικάζεται τον τελευταίο ενάμισυ χρόνο, ο δικηγόρος κ. Νίκος Χατζής, έθεσε από την αρχή της αγόρευσης, το στίγμα του πελάτη του: «12 κατηγορούμενοι αναζητούν ταυτότητα ποινική, στην παρούσα δίκη. Ένας όμως κρατάει την μπαγκέτα, ο κ. Ρέστης» ανέφερε χαρακτηριστικά - Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη ο μηχανικός από τον κ. Ρέστη - Τι είπε στο δικαστήριο ο δικηγόρος του μηχανικού 

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη ο μηχανικός από τον κ. Ρέστη - Τι είπε στο δικαστήριο ο δικηγόρος του μηχανικού

Με παρρησία επανέλαβε ο δικηγόρος, αυτά που ο ίδιος ο πελάτης του, είχε παραδεχθεί απολογούμενος, ως προς το για ποιο λόγο, είχε λάβει 39.000.000 ευρώ από τον εφοπλιστή κ. Ρέστη.

«Αυτά τα 39.000.000 ευρώ που έδωσε ο κ. Ρέστης, είναι ορφανά;», αναρωτήθηκε φωναχτά ο δικηγόρος. «Γιατί ο κ. Ρέστης, που ισχυρίστηκε ότι εξαπατήθηκε από τον μηχανικό του και τους λοιπούς συνεργάτες του, δεν ανέφερε, μία έστω, λογικοφανή εξήγηση για τα υπέρογκα αυτά ποσά προς τον πελάτη του;». Γιατί δεν υπάρχει, συνέχισε.

Η αλήθεια είναι ότι τα χρήματα αυτά δόθηκαν, για τους λόγους που ο εντολέας μου, ήδη από το έτος 2014, παραδέχθηκε ενώπιον των εισαγγελέων διαφθοράς: για χρηματισμό δημόσιων κρατικών λειτουργών, του δασάρχη, κ.λπ.

Και ενώ γνώριζε όλα αυτά ο κ. Ρέστης – γι’ αυτό και δεν έκανε τίποτε επί 5 χρόνια, μόλις η υπόθεση βγήκε στην επιφάνεια το 2011, με την αυτοψία του εισαγγελέα Ντογιάκου στα δασικά ακίνητά του, τότε χρησιμοποίησε τον πελάτη μου, ως όχημα, για να στρέψει την έρευνα της δικαιοσύνης σε τρίτα πρόσωπα, συνεργάτες του (που δεν είχαν καμία ευθύνη) αλλά και τον ίδιο τον πελάτη του, τον οποίο ως «δούρειο ίππο» χρησιμοποίησε, για να πολεμήσει από μέσα, τα εξιλαστήρια θύματά του, κατασκευάζοντας το τέλειο άλλοθι. Έτσι, αφελώς πίστευε ο κ. Ρέστης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ

Όμως η πραγματικότητα δεν είναι μονοδιάστατη, όπως λανθασμένα την υπέλαβε. Για άλλη υπόθεση, αυτήν της υπεξαίρεσης στην πρώην Τράπεζά του, την αμαρτωλή FBB (που χωρίστηκε σε καλή και κακή Τράπεζα και ο ελληνικός λαός πλήρωσε το λογαριασμό) έγινε έρευνα στο γραφείο του από τους εισαγγελείς διαφθοράς και ώ του θαύματος, ανακαλύφθηκε, μέσα στο χρηματοκιβώτιό του, το στοιχείο, που αποδείκνυε ότι χρησιμοποίησε τον μηχανικό του ο κ. Ρέστης, ως πλήρες υποχείριό του, μετά από βάναυση σεξουαλική κακοποίηση, που παρήγγειλε και του έκαναν, για να δημιουργεί ψεύτικα άλλοθι και να στήνει ψεύτικες κατηγορίες σε τρίτους.

Το στοιχείο που ανακαλύφθηκε, φυλαγμένο ως κόρη οφθαλμού, μέσα στο χρηματοκιβώτιο του κ. Ρέστη ήταν η ορθοσκόπηση του πρωκτού του πελάτη του.

«Τι δουλειά είχε ο πρωκτός του κ. Στάικου μέσα στο χρηματοκιβώτιο του κ. Ρέστη;», αναρωτήθηκε ο κ. Χατζής.

Τις απαντήσεις θα τις δώσούν όμως άλλο δικαστήριο, το 3μελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου έχει ήδη παραπεμφθεί ο κ. Ρέστης, για να δικαστεί για ό,τι παρήγγειλε να κάνουν στον πελάτη του.

Υπό αυτές τις συνθήκες λειτούργησε ο εντολέας του, έκλεισε ο δικηγόρος τη χειμαρρώδη αγόρευσή του, του καθεστώτος απόλυτης βίας αλλά και χρηματισμών ταυτόχρονα («μαστίγιο και καρότο», το προσδιόρισε) και ζήτησε την απαλλαγή του εντολέα του για τις πλαστογραφίες, που του φόρτωσε ο κ. Ρέστης και την επιείκεια του δικαστηρίου για τη μία μόνο πράξη που αποδέχθηκε, τη σύμπραξή του, με τον ίδιο τον κ. Ρέστη και μόνον, στις παρανομίες του τελευταίου σε βάρος του δημοσίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ Β. ΡΕΣΤΗ

Διαβάστε επίσης:

Σοκαριστικές αποκαλύψεις Αμερικανών για Ρέστη: «Όχημα για τα συμφέροντά τους ο Παναθηναϊκός»

Βαρύτατες κατηγορίες κατά του Β. Ρέστη για εγκληματική οργάνωση, εκβιασμούς και ξυλοδαρμό

Αποκάλυψη: Πλαστά έγγραφα προσκόμισε στο Εφετείο Κακουργημάτων ο Βίκτωρας Ρέστης

Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved