ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Βάρκιζα: Στη φυλακή η μητέρα του βρέφους που κάηκε ζωντανό - «Νόμιζα ότι το πρόσεχε ο σύντροφός μου»

Βάρκιζα: Στη φυλακή η μητέρα του βρέφους που κάηκε ζωντανό - «Νόμιζα ότι το πρόσεχε ο σύντροφός μου»
Έφυγε από το σπίτι πριν έρθει ο σύντροφός της

Στη φυλακή οδηγείται η 30χρονη μητέρα από την Βάρκιζα, η οποία κατηγορείται ότι άφησε μόνο των 13 μηνών βρέφος στο διαμέρισμα, με αποτέλεσμα να καεί ζωντανό. 

Ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν να κριθεί η 30χρονη προφυλακιστέα. Σε βάρος της νεαρής γυναίκας έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για θανατηφόρα έκθεση και εμπρησμό από αμέλεια. Η 30χρονη φέρεται να υποστηρίζει ότι άφησε μόνο το κοριτσάκι, από νωρίς, πιστεύοντας ότι θα το πρόσεχε ο οδηγός ταξί με τον οποίο είχε σχέση.

Η φωτιά μάλλον ξέσπασε από το θερμαντικό σώμα και το κοριτσάκι κάηκε αβοήθητο, πάνω στο κρεβατάκι του.

Όταν γύρισε η 30χρόνη είπε ότι είδε καπνούς, προσπάθησε να πάρει το παιδί αλλά δεν τα κατάφερε και ειδοποίησε την Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με πληροφορίες το 13 μηνών βρέφος είχε μείνει μόνο του για έξι ολόκληρες ώρες στο διαμέρισμα. Ήδη η υπεράσπιση της έχει ζητήσει τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Η κατηγορουμένη κατά πληροφορίες υποστήριξε ότι πέρασε μαύρα παιδικά χρόνια αλλά και δύσκολες στιγμές στο πλευρό της θετής της μητέρας και πως από τα 11 της χρόνια, υφίστατο κακοποίηση σχεδόν σε καθημερινή βάση από τον σύντροφο της θετής της μητέρας.

«Έδενε το παιδί στο ριλάξ για να μην πέσει»

«Το έγκλημα ήταν πως έφυγε πριν έρθει ο σύντροφος της για να προσέχει το παιδί. Λόγω της έλλειψης αγωγής έφυγε πιο συχνά. Τις υπόλοιπες ημέρες έφευγε και γύριζε πιο νωρίς μόνο αυτήν έλειψε τόσες πολλές ώρες. Όντως έδενε το παιδί στο ριλάξ για να μην πέσει», ανέφερε ο συνήγορος της κ. Σ Δημητρίου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις