ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Οικογενειακή τραγωδία στο Ελληνικό: Νεκροί ο αντιπτέραρχος και η σύζυγός του

Οικογενειακή τραγωδία στο Ελληνικό: Νεκροί ο αντιπτέραρχος και η σύζυγός του
Αντιπτέραρχος πυροβόλησε τη γυναίκα του

Τραγωδία στο Ελληνικό - Αντιπτέραρχος πυροβόλησε και σκότωσε τη σύντροφό του -  Στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του - Άγνωστα τα αίτια της τραγωδίας - Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο

Ρεπορτάζ: Ευδοκία Μύτιλη

Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Πέμπτης (21/03) σε μονοκατοικία επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, στο Ελληνικό.

Αντιπτέραρχος εν αποστρατεία, ηλικίας 87 ετών πυροβόλησε και σκότωσε τη 50χρονη σύζυγό του, βουλγαρικής υπηκοότητας μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν. Στη συνέχεια με το ίδιο όπλο έβαλε τέλος στη ζωή του.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο στη gallery του Newsbomb.gr

Τα τελευταία λόγια της γυναίκας

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα βγήκε από το διαμέρισμα και έτρεξε στο δρόμο, όπου σταμάτησε έναν οδηγό ταξί. Μπήκε αιμόφυρτη μέσα στο όχημα και είπε στον οδηγό ταξί «με σκότωσε, με σκότωσε». Ωστόσο, ο ταξιτζής της είπε να αποβιβαστεί από το όχημα. Η 50χρονη κατέρρευσε λίγα μέτρα πιο κάτω.

Τι υποστήριξε ο οδηγός ταξί

«Εκείνη τη στιγμή βγήκε έξω μία κυρία αιμόφυρτη, τρέχοντας προς τα εμένα. Ανοίγει την πόρτα και μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητο. ''Με σκότωσε, με σκότωσε, με σκότωσε'' είπε. Δεν φαινόταν πού ήταν χτυπημένη. Πήγα δεξιά στη θέση του συνοδηγού και ανοίγω την πόρτα και λέω ''κυρία βγείτε έξω''. Τότε ακούσαμε δύο κρότους. Από όπλο, κάτι ήταν. Μόνο η γυναίκα βγήκε έξω, δεν είδα τον άνδρα. Ήταν αρκετά χτυπημένη. ''Με σκότωσε, με σκότωσε, βοήθησέ με'' μου είπε» ανέφερε ο οδηγός ταξί.

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες

Ένας νεαρός μαθητής, που βρισκόταν στο σημείο εκείνη την ώρα, είπε πως είδε την αιμόφυρτη και σε κατάσταση σοκ τη γυναίκα.

«Τον άνδρα δεν τον είδα καθόλου, είδα ένα ταξί επίσης με αίματα…» είπε ο μαθητής, συμπληρώνοντας ότι η γυναίκα πήγε να μπει μέσα στο ταξί και ο οδηγός την έδιωξε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί πρόσφατα. Σύμφωνα με τους γείτονες υπήρχαν τσακωμοί μεταξύ του ζευγαριού σε καθημερινή βάση.

Άγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια της οικογενειακής τραγωδίας.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης: Πυροβόλησε τη σύντροφό του και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Τραγωδία στο Νέο Κόσμο - Συγκλονίζει ο πατέρας: «Την είδα να πετάει το παιδί μας στο κενό»

Νέος Κόσμος: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την τραγωδία - Η μητέρα της 4χρονης είχε σχεδιάσει τα πάντα

Σχετικές ειδήσεις