ΕΘΝΙΚΑ

Ξέφυγε ο Ερντογάν: Κακομαθημένη η Ελλάδα - Ο Μακρόν χρειάζεται ψυχοθεραπεία

Ξέφυγε ο Ερντογάν: Κακομαθημένη η Ελλάδα - Ο Μακρόν χρειάζεται ψυχοθεραπεία

Επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε το Σάββατο ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μιλώνυας στο 7ο Τακτικό Επαρχιακό Συνέδριο του Κόμματος AK Καισάρεια. Χαρακτήρισε τη χώρα μας «κακομαθημένη», ενώ δριμεία ήταν η επίθεση και εναντίον του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, τον οποίο έστειλε στον ψυχίατρο. 

«Στην Ανατολική Μεσόγειο, είναι απαραίτητο να παραμείνουμε στο πλευρό το δίκαιου αντί να παραδοθούμε στην κακομαθημένη Ελλάδα και στον Ελληνοκυπριακό τομέα. Εάν εκείνοι που είναι απέναντί μας δεν ενεργήσουν σύμφωνα με το δίκαιο είμαστε αποφασισμένοι να εφαρμόσουμε τα δικά μας σχέδια», τόνισε ο «σουλτάνος».

Δεν παρέλειψε φυσικά να κάνει εμπρηστικές δηλώσεις και τον Γάλλο πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν, στέλνοντάς τον για ψυχοθεραπεία, «τι σχέση έχει αυτό το άτομο που ονομάζεται Μακρόν με τους μουσουλμάνους; Ο Μακρόν χρειάζεται ψυχοθεραπεία. Τι άλλο μπορεί χρειάζεται ένας αρχηγός κράτους που δεν κατανοεί την ελευθερία της πίστης και αντιμετωπίζει με αυτόν τον τρόπο εκατομμύρια ανθρώπων διαφορετικών θρησκειών που ζουν στη χώρα του».

«Θα δούμε τη τύχη του στις εκλογές. Δεν μπόρεσε να φέρει τίποτα στη Γαλλία για να κερδίσει κάτι για τον εαυτό του. Η βασική μας στάση θα συνεχιστεί και στο μέλλον», πρόσθεσε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Μάσκα παντού από σήμερα - Το παρασκήνιο της απόφασης για νέα αυστηρά μέτρα