ΕΘΝΙΚΑ

Αποκάλυψη: Δείτε το μυστικό σχέδιο του Ερντογάν εναντίον της Ελλάδας

Αποκάλυψη: Δείτε το μυστικό σχέδιο του Ερντογάν εναντίον της Ελλάδας

Ελληνοτουρκικά: Τι έχουμε να περιμένουμε από εδώ και πέρα μετά από την πολυαναμενόμενη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε.; Το γεωτρύπανο των Τούρκων!

Όλες οι εκτιμήσεις - και φυσικά η κοινή λογική - σ΄ αυτό το συμπέρασμα καταλήγουν.

Τα δεδομένα γνωστά:

Η Τουρκία αλωνίζει στην ανατολική Μεσόγειο σε ύδατα ελληνικών και κυπριακών συμφερόντων. Το Oruc Reis επέστρεψε στη βάση του αλλά κανένας δεν πιστεύει πως οι προκλήσεις του Ερντογάν θα σταματήσουν εδώ.

Οι δικαιολογίες που εφευρέθηκαν περί δυνητικών ελληνικών δικαιωμάτων εκτός ότι δεν πείθουν κανέναν έχουν προκαλέσει πολλά ερωτήματα για τον τρόπο που θα αντιδράσει η ελληνική πλευρά στον επόμενο κύκλο των τουρκικών προκλήσεων.

Ολα πλέον δείχνουν πως η επόμενη κίνηση θα είναι η αποστολή τουρκικού γεωτρύπανου στην περιοχή, την οποία, για την οποία πρόσφατα ο Αλέξης Παπαχελάς στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, είπε πως το Oruc Reis «την έχει κάνει σουρωτήρι».

Η απλή καταγραφή των γεγονότων, των αντιδράσεων της Τουρκίας αλλά και των «συμμάχων» μας δείχνει τι θα ακολουθήσει: μια Σύνοδος Κορυφής που θα λάβει «χλιαρές» αποφάσεις εναντίον της Τουρκίας.

Τον Ερντογάν να μας καλεί σ΄ ένα διάλογο με ατζέντα που καμία ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί να δεχτεί.

Μετά από την αυτονόητη άρνηση της Ελλάδας να συζητήσει περί αποστρατιωτικοποίησης νησιών και γκρίζων ζωνών θα μας καταγγείλουν ως αδιάλλακτους και κάπως έτσι θα περάσουμε στην επόμενη φάση: του γεωτρύπανου.

Και μετά; Τι θα ακολουθήσει; Κανείς δεν θέλει να το ομολογήσει, όμως, είναι αυτονόητο!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός – Lockdown: Γιατί δεν θα ανοίξει τίποτα μέχρι την Πρωτοχρονιά