ΕΘΝΙΚΑ

Τούρκοι εμπλέκουν Έλληνες φοιτητές με το Wikileaks!

Τούρκοι εμπλέκουν Έλληνες φοιτητές με το Wikileaks!
Έλληνες φοιτητές εμπλέκει δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Vatan περί ανάμειξής τους στις αποκαλύψεις του Wikileaks...

Έλληνες φοιτητές εμπλέκει δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Vatan περί ανάμειξής τους στις αποκαλύψεις του Wikileaks για την Τουρκία.


Το συγκεκριμένο άρθρο με τίτλο «Ελληνική τρικλοποδιά στο Wikileaks» αναφέρει ότι «η φωτογραφία του Ατατούρκ σε πόστερ του Wikileaks σχεδιάστηκε από το ‘ελληνικό φοιτητικό’ κίνημα ‘Πράκτορες του Χάους’». Εξηγείται ότι σε διαφημιστικό πόστερ του Wikileaks για την οικονομική του ενίσχυση παρουσιάζεται, μεταξύ άλλων αντικειμένων, η φωτογραφία του Ατατούρκ. Ο δημοσιογράφος του ρεπορτάζ αναφέρει ότι το πόστερ σχεδιάστηκε από το παραπάνω ‘ελληνικό φοιτητικό κίνημα’ το οποίο πρόσθεσε την φωτογραφία δηλώνοντας με αυτό τον τρόπο την εχθρότητα του εναντίον του Τούρκου ηγέτη. Μάλιστα, στο πόστερ αναγράφεται και η φράση «ήρθε η ώρα να ανοίξουμε τα αρχεία».


Σε άλλο δημοσίευμα της Vatan επί του θέματος, τίθεται το ερώτημα «Γιατί ο (Τούρκος) πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της Ελλάδας;» με αρνητικά σχόλια για τους Έλληνες.


Στην ίδια υπόθεση αναφέρεται και δημοσίευμα της Posta με τίτλο «Η φωτογραφία του Ατατούρκ χρησιμοποιείται στο φόντο του Wikileaks. Ποιο είναι το μυστικό της φωτογραφίας».


Αξίζει να σημειωθεί ότι χθεσινό άρθρο της Vatan συσχέτιζε την «17 Νοέμβρη» με τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τις διαρροές της ιστοσελίδας Wikileaks για τις ΗΠΑ μέσω άρθρου του γνωστού Τούρκου αρθρογράφου Ρεχά Μουχτά.


Πηγή: www.onalert.gr