ΕΘΝΙΚΑ

Κόντρα Δένδια – Τσαβούσογλου: Υπόκλιση του Twitter στον Έλληνα υπουργό για τη στάση του στην Άγκυρα

Νίκος Δένδιας - Μεβλούτ Τσαβούσογλου
InTime

Ελληνοτουρκικά: Οι πληρωμένες απαντήσεις του Νίκου Δένδια στην προπαγάνδα του Μεβλούτ Τσαβούσογλου έκαναν τους Έλληνες χρήστες του Twitter να αποθεώσουν τον υπουργό Εξωτερικών.

Απόλυτα προετοιμασμένος και έτοιμος για κάθε τουρκική πρόκληση ταξίδεψε στην Άγκυρα ο Νίκος Δένδιας. Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών τόσο πριν όσο και μετά τις συναντήσεις με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε ανοικτή γραμμή με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Παράλληλα, είχε ρητή εντολή από την κυβέρνηση να απαντήσει σε κάθε πρόκληση της Τουρκίας, όπως και έπραξε.

Ο κ. Δένδιας δεν άφησε αναπάντητη την προπαγάνδα Τσαβούσογλου, μιλώντας με επιχειρήματα και σταθερό λόγο απέναντι στις «κορώνες» του Τούρκου ομολόγου του. Ο υπουργός Εξωτερικών διατράνωσε για ακόμα μια φορά την αταλάντευτη και πάγια θέση της Ελλάδας σε όλα τα ανοικτά ζητήματα με την Τουρκία, βάζοντας στη θέση τους, τους αξιωματούχους του Ερντογάν. Η στάση του κ. Δένδια, μάλιστα, έτυχε πολύ θετικής αποδοχής στο ελληνικό Twitter, με τους χρήστες να κάνουν μερικά αποθεωτικά σχόλια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνοτουρκικά: «Πόλεμος» Δένδια - Τσαβούσογλου on camera για Αιγαίο, μειονότητα και μεταναστευτικό