ΕΘΝΙΚΑ

Νέο «χτύπημα» σε Ερντογάν από τον γιο Νετανιάχου: Η Τουρκία δημιουργήθηκε με Γενοκτονία Ελληνορθόξων

Νέο «χτύπημα» σε Ερντογάν από τον γιο Νετανιάχου: Η Τουρκία δημιουργήθηκε με Γενοκτονία Ελληνορθόξων

Ο γιος του πρωθυπουργού του Ισραήλ, Μπεντζαμίν Νετανιάχου, για δεύτερο συνεχόμενο 24ωρο επιτέθηκε στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και την Τουρκία εγκαλώντας τον για τη στήριξη στη Χαμάς και τον φανατισμό του Ισλαμικού κόσμου. Η αναφορά στη Γενοκτονία Ελλήνων Ορθοδόξων, στην κατεχόμενη Κύπρο και τα σχέδια του Τούρκου προέδρου για νέα Οθωμανική Αυτοκρατορία.

Μετά από διαδικτυακή «επίθεση» που δέχθηκε από δεκάδες χιλιάδες Τούρκους που τον απείλησαν και τον έβρισαν χυδαία στο Twitter, λόγω όσων έγραψε κατά της χώρας τους και του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο Γιαΐρ Νετανιάχου όχι μόνο δεν… πτοήθηκε αλλά εξαπέλυσε σφοδρότερη επίθεση προς την Άγκυρα και τον πρόεδρο της γειτονικής χώρας.

Ο γιος του πρωθυπουργού του Ισραήλ ανέφερε πως είναι έτοιμος να παραδώσει μαθήματα… ιστορίας στα τουρκικά «bots» του διαδικτύου, αναφέροντας πως είναι πλέον προφανές ότι ο Ερντογάν χρηματοδοτεί όλους αυτούς τους λογαριασμούς έτσι ώστε να επιτίθενται και να προκαλούν προβλήματα σε όσους βγάζουν στη… σέντρα τα σχέδιά του.

«Προς όλα τα τουρκικά bots που με ακολουθούν εδώ, ένα γρήγορο μάθημα ιστορίας. Δεν είτε αυτόχθονες στην Ανατολία, ήρθατε από την Κεντρική Ασία και κάνατε Γενοκτονία τον ντόπιων Ελλήνων Χριστιανών. Η «Isntanbul» είναι στην πραγματικότητα «Κωνσταντινούπολη» και την κατέχετε παράνομα. Κάνατε επίσης Γενοκτονία στους Αρμένιους. Έχετε κάνει παράνομη κατοχή στη Βόρεια Κύπρο, τη Βόρεια Συρία και το Κουρδιστάν. Η χώρα σας κυβερνάται από έναν δικτάτορα που θέλει να επανακτήσει και να καταπιέσει τον Αραβικό κόσμο, όπως συνέβαινε στις ημέρες της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας», έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο Twitter o Γιαΐρ Νετανιάχου.

Μάλιστα στη συνέχεια πόσταρε και ένα γράφημα το οποίο παρουσιάζε τα ποσοστά Μουσουλμάνων και Χριστιανών στην τουρκική επικράτεια από το 1300 μέχρι το 2010, αναφέροντας ότι η Τουρκία ιδρύθηκε επάνω σε μια Γενοκτονία σε βάρος Ελλήνων Ορθοδόξων.

Όπως ήταν λογικό, οι θέσεις αυτές του υιού Νετανιάχου ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων στην τουρκική πλευρά. Ο ίδιος πάντως δεν πτοήθηκε και ειρωνεύτηκε τα αρνητικά σχόλια που έγιναν κάτω από τις αναρτήσεις του.

«Υπάρχουν δυο επιλογές: Είτε κάθε Τούρκος πολίτης είναι στο Twitter και είναι αντισημίτης, ή ο Ερντογάν έχει δημιουργήσει ένα τρελό εργοστάσιο από bots», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άνοιγμα γυμναστηρίων, καζίνο, ΟΠΑΠ PLAY: Οι ημερομηνίες επαναλειτουργίας