ΕΘΝΙΚΑ

Προκλητικός Τσελίκ: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη φέρεται σαν κράτος απατεώνας

Προκλητικός Τσελίκ: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη φέρεται σαν κράτος απατεώνας

Νέες προκλήσεις από την Τουρκία με την σκυτάλη να παραλαμβάνει αυτή τη φορά ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας ΑΚΡ, Ομέρ Τσελίκ

Λάδι στη φωτιά ρίχνει ο Ομέρ Τσελίκ «ταΐζοντας» τα fake news που θέλουν την Ελλάδα να παρενόχλησε τουρκικό πλοίο, κάτι που έχει διαψευστεί κατηγορηματικά.

Μάλιστα ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας ξαφνικά θυμήθηκε τον... διάλογο καλώντας την Ελλάδα να καθίσει στο τραπέζι.

Σε δηλώσεις του έκανε λόγο για κατοχική Ελλάδα αναφερόμενος στη Μικρά Ασία και εγκάλεσε την τουρκική αντιπολίτευση. «Αυτός είναι ένας αδιέξοδος δρόμος. Τίποτα δεν θα βγει από αυτό υπέρ της Ελλάδας» είπε σχολιάζοντας τις... προκλήσεις της Ελλάδας στο Αιγαίο.

«Παρακολουθούμε τις προκλήσεις που προσπαθεί να εγείρει η Ελλάδα. Είναι ληστεία που τελικά έβαλαν φωτιά σε πλοίο Ro-Ro. Αυτός είναι ένας αδιέξοδος δρόμος. Τίποτα δεν θα βγει από αυτό υπέρ της Ελλάδας. Η Τουρκία έχει επαρκή ικανότητα να λύσει τα προβλήματα στο τραπέζι. Η λύση σε αυτά τα προβλήματα είναι η συζήτηση» υποστήριξε ενώ έκανε λόγο για «κυβέρνηση Μητσοτάκη που φέρεται σαν κράτος απατεώνας».