ΕΘΝΙΚΑ

Απίστευτες αναφορές Τουρκικών ΜΜΕ: Ο χάρτης της Τουρκίας το 2025 θα περιλαμβάνει μέχρι Θεσσαλονίκη

Τουρκία
Αδιάκοπα συνεχίζεται η προπαγάνδα στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ της Τουρκίας

«Το Αιγαίο, ο Εύξεινος Πόντος και η Ανατολική Μεσόγειος θα μετατραπούν πλήρως σε μία τουρκική λίμνη», αναφέρει Τούρκος αναλυτής ο οποίος επικαλείται χάρτη με τα νέα σύνορα της Τουρκίας μέχρι το 2025, ο οποίος «έχει διαρρεύσει»

Αδιάκοπα συνεχίζεται η προπαγάνδα στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ της Τουρκίας, επί καθημερινής βάσης με αδιανόητους ισχυρισμούς. Σε αυτό το πλαίσιο, ένας ακόμα Τούρκος «αναλυτής» ισχυρίστηκε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Beyaz TV, ότι η Άγκυρα θα κυριαρχήσει μέχρι το 2025 σε Αιγαίο, Εύξεινο Πόντο και Ανατολική Μεσόγειο, επικαλούμενος μάλιστα «μυστικό χάρτη» που περιλαμβάνει και την Θεσσαλονίκη.

«Τι σύνορα θα έχει η Τουρκία το 2025 και πως προβλέπεται αυτό;», ρωτάει κάποια στιγμή ο παρουσιαστής, με τον αναλυτή ν’ απαντάει: «Αυτός ο χάρτης διέρρευσε. Ορίστε κύριε!».

Σύμφωνα με τα tourkikanea.gr, ο ίδιος εξήγησε ότι «η διαδικασία θα αρχίσει από τη Θεσσαλονίκη και μάλιστα θα έχουμε και δική μας ακτή απέναντι, καθώς υπάρχει μία διαδικασία επιστροφής της Κριμαίας στην Τουρκία. Η Κριμαία θα τεθεί υπό τον πλήρη έλεγχο της Τουρκίας».

Αναφέρει επίσης ότι «Η Αρμενία θα συνδεθεί πλήρως με τον τουρκικό κόσμο και ως Αρμενία θα μικρύνει».

Και συνεχίζει: «Στη Συρία αυτή τη στιγμή σχεδιάζεται να ιδρυθεί μία Τουρκμενική Δημοκρατία, γνωρίζετε πως υπάρχει συμφωνία σ’ αυτό».

Όλα θα αρχίσουν από την Κύπρο

Στη συνέχεια, δείχνει την Κύπρο και μετά τα νησιά του Αιγαίου. «Βλέπετε εδώ. Που θα βγούνε κύριέ μου τα πυροβόλα τύπου FIRTINA; Ορίστε, εδώ. Πρώτα θα αρχίσει από τη νότια Κύπρο», λέει.

Για να προσθέσει: «Αν δείτε την Τουρκία να παίρνει σε μία μέρα τη νότια Κύπρο, αυτά εδώ θα έχουν γίνει προ πολλού δικά μας».

Και καταλήγει: «Δηλαδή το Αιγαίο, ο Εύξεινος Πόντος και η Ανατολική Μεσόγειος θα μετατραπούν πλήρως σε μία τουρκική λίμνη, αυτός θα είναι ο χάρτης μας το 2025».

Σχετικές ειδήσεις:

Έξαλλος Ερντογάν μετά το «χαστούκι» Μενέντεζ: «Ξέρουμε ποιος εξαπέλυσε την Ελλάδα εναντίον μας»

Σκληρή γλώσσα Mενέντεζ κατά Ερντογάν και State Department: Να τιμωρηθεί ο επιτιθέμενος

Γιατί το σενάριο του ναυτικού αποκλεισμού θα ανοίξει την πόρτα του φρενοκομείου;