ΕΘΝΙΚΑ

Έκτακτη εκπομπή του Newsbomb.gr για τις εξελίξεις στα Ελληνοτουρκικά

Έκτακτη εκπομπή του Newsbomb.gr για τις εξελίξεις στα Ελληνοτουρκικά

Την Τρίτη (4/10) στις 13:30 η Αμαλία Κάτζου φιλοξενεί στο στούντιο του Newsbomb.gr στρατηγικούς αναλυτές και στρατιωτικούς εν αποστρατεία όπου θα εξηγήσουν και θα αναλύσουν το τοπίο που διαμορφώνεται στα ελληνοτουρκικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Στα άκρα βαδίζουν οι ελληνοτουρκικές σχέσεις τα τελευταία 24ωρα, μετά τη νέα συμφωνία που έκανε η Άγκυρα με τη Λιβύη, η οποία θέτει – επί της ουσίας – σε εφαρμογή το τουρκολυβικό μνημόνιο.

Η Ελλάδα έχει αντιδράσει με μπαράζ δηλώσεων και διπλωματικών επαφών, την ώρα που η Τουρκία επιμένει ότι δεν θα… ζητήσει την άδεια από κανέναν και «επιτίθεται» σε Αθήνα και Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το Newsbomb.gr πάντα στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, φιλοξενεί το μεσημέρι της Τρίτης (4/10) τους καθ’ ύλην αρμόδιους για να σχολιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις.

Η Αμαλία Κάτζου υποδέχεται στο στούντιο τους Σάββα Καλεντερίδη, στρατηγικό αναλυτή, Λάμπρο Τζούμη, αντιστράτηγο εν αποστρατεία και Στέλιο Φενέκο, υποναύαρχο εν αποστρατεία έτσι ώστε να εξηγήσουν τις επόμενες κινήσεις του Ερντογάν αλλά και το πώς πρέπει να αντιδράσει η Αθήνα.