ΕΘΝΙΚΑ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Στην Τουρκία ο Παναγιωτόπουλος στις 4 Απριλίου - Η συνάντηση με τον Ακάρ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Στην Τουρκία ο Παναγιωτόπουλος στις 4 Απριλίου - Η συνάντηση με τον Ακάρ

Επίσκεψη στην Τουρκία θα πραγματοποιήσει στις 4 Απριλίου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος είχε ανοιχτή πρόσκληση για επίσκεψη στην Τουρκία όλο το τελευταίο διάστημα και γίνονταν συζητήσεις για την ημερομηνία που θα βολεύει και τις δύο πλευρές.

Αυτή η ημερομηνία είναι η 4η Απριλίου, οπότε και ο υπουργός θα μεταβεί στη γείτονα, όπου θα συναντηθεί με τον ομόλογό του, Χουλουσί Ακάρ.

Συγκεκριμένη ατζέντα της συνάντησης, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsbomb.gr, δεν υπάρχει, ενώ οι δύο υπουργοί θα επισκεφτούν σίγουρα τις σεισμόπληκτες περιοχές.

Σημειώνεται ότι στις 17 Μαρτίου, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος σε συνέντευξή του είχε προαναγγείλει ουσιαστικά τη συνάντηση με τον Ακάρ, στην Τουρκία.

Μιλώντας για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, ο κ. Παναγιωτόπουλος ανέφερε συγκεκριμένα ότι δεν θα απέκλειε μία συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του Χουλουσί Ακάρ.

Επισήμανε ότι ήδη η πρόθεση έχει επικοινωνηθεί από την τουρκική πλευρά, προσθέτοντας ότι το πιθανότερο είναι, εάν τελικά γίνει η συνάντηση αυτή, να γίνει στην Τουρκία, στις σεισμόπληκτες περιοχές.