LIVE BLOG - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ

LIVE Blog: Συνεχίζεται μέχρι την Τετάρτη η κακοκαιρία Μπάρμπαρα

LIVE Blog: Συνεχίζεται μέχρι την Τετάρτη η κακοκαιρία Μπάρμπαρα
Σε λευκό κλοιό το μεγαλύτερο μέρος της χώρας.
In Time

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Συνεχίζει να σαρώνει τη χώρα το κύμα χιονιά - Σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα από την Πολιτική Προστασία Όλες οι εξελίξεις στο Live Blog του Newsbomb.gr.

Η κακοκαιρία Μπάρμπαρα επελαύνει στην Ελλάδα. Η ΕΜΥ επικαιροποίησε το έκτακτο δελτίο καιρού ενώ η Πολιτική Προστασία ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας μια σειρά από οδηγίες προς τους πολίτες λόγω του χιονιά.

Ταυτόχρονα, αρκετά σχολεία στην Αττική θα παραμείνουν κλειστά και σήμερα Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου, λόγω του χιονιά και του παγετού.

Η Πολιτική Προστασία από την πλευρά της, με συνεχείς συσκέψεις, γενική επιφυλακή και μέτρα πρόληψης, προσπαθεί να μετριάσει τις συνέπειες της κακοκαιρίας και κυρίως να αποφύγει τα περσινά φαινόμενα της κακοκαιρίας Ελπίδα.

Συνεχίζεται μέχρι την Τετάρτη η κακοκαιρία

Μέχρι την Τετάρτη θα μείνει στη χώρα μας η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» με τα χιόνια να φτάνουν ακόμη και τα 60 εκατοστά στην Αττική. Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» που σφυροκοπά τη χώρα μας από το απόγευμα του Σαββάτου και έχει κινητοποιήσει τον κρατικό μηχανισμό, σύμφωνα με τη νέα πρόγνωση του Meteo.gr, θα συνεχιστεί μέχρι και την Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, με πυκνές χιονοπτώσεις ακόμη και σε χαμηλά υψόμετρα των ανατολικών ηπειρωτικών περιοχών, της Εύβοιας και της Κρήτης, καθώς επίσης με βροχές ή χιονόνερο στο Αιγαίο.

Μάλιστα, η ΕΜΥ επικαιροποίησε το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, λίγο μετά τα μεσάνυχτα (7/2).

Το Newsbomb.gr σας ενημερώνει λεπτό προς λεπτό για την εξέλιξη της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα

Σχετικές ειδήσεις