Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο ΣΕΒ

Η οργάνωση «Μηδενική ανοχή» ανέλαβε την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στα...

Η οργάνωση «Μηδενική ανοχή» ανέλαβε την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στα γραφεία του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων και του Εληνοκινεζικού Επιμελητηρίου, Αμερικής 10, με προκήρυξη που απέστειλε στον ιστότοπο zougla.gr.


Στην 300 περίπου λέξεων προκήρυξη τους, δηλώνεται η συμπαράσταση σε όσους βρίσκονται υπόδικοι για συμμετοχή τους σε ένοπλες πολιτικές οργανώσεις, εκφράζουν την οργή τους κατά της εταιρείας Cosco και του ΣΕΒ ενώ αναφέρονται στον πρωθυπουργό ως «αχυράνθρωπο» του κεφαλαίου.


Το κείμενο της οργάνωσης αρχίζει με μια φράση παρμένη από το έργο του Φ. Νίτσε, «Τάδε έφη Ζαρατούστρα» «Πολύ προφυλάττεσθε, πολύ υποχωρείτε! Μα για να μεγαλώσει ένα δέντρο πρέπει να βγάλει σκληρές ρίζες, γύρω από σκληρά βράχια!» και ολοκληρώνεται με την αφοριστική «Αλληλεγγύη σε όλους τους αξιοπρεπείς αιχμαλώτους πολέμου. Ξύλο, φωτιά, κρεμάλα σε ΜΑΤ, ΔΙΑΣ, ΔΕΛΤΑ, ΖΗΤΑ, ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ».


Αναλυτικά,η προκήρυξη αναφέρει, μεταξύ άλλων: Μια άνευ προηγουμένου επίθεση εναντίον της κοινωνίας βρίσκεται σε εξέλιξη εκ μέρους των εξουσιαστών και των κάθε λογής παρατρεχάμενών τους. Ακόμα και τα τελευταία προσχήματα ʽκοινωνικής ευαισθησίαςʼ αλλά και παραχωρήσεων καταρίπτονται με ρυθμούς ντόμινο.

Το σύνθημα ʽΉ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ Ή ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣʼ γίνεται επίκαιρο όσο ποτέ. Γιατί καλή είναι η αποχή από τις εκλογές αλλά αν δεν συνοδεύεται από παράλληλη δράση ενάντια στο καθεστώς δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. (…)Την Τρίτη 23 Νοέμβρη 2010 και ώρα 22:00, πυρπολήσαμε τα γραφεία του Σ.Ε.Β. (παράρτημα Αθηνών-Πειραιά) και τα γραφεία του ελληνοκινέζικου επιμελητηρίου που συστεγάζονταν (τυχαίως;) στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Αμερικής 10, στο κέντρο της Αθήνας, στην κυριολεξία κάτω από την μύτη δεκάδων χοιρόμπατσων όλων των ειδών.

Ο λόγος είναι ο βρωμερός ρόλος τους και ειδικότερα του ελληνοκινέζικου επιμελητηρίου στο ξεπούλημα του λιμανιού του Πειραιά στην COSCO.

Επαναστατικούς χαιρετισμούς στους συντρόφους της Ε.Ο. Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς, του Επαναστατικού Αγώνα, της Σέχτας Επαναστατών, της 17Ν και σε όλους τους αντάρτες που δρούν μόνοι ή σε ομάδες.

Αλληλεγγύη σε όλους τους αξιοπρεπείς αιχμαλώτους πολέμου.
Ξύλο, φωτιά, κρεμάλα σε ΜΑΤ, ΔΙΑΣ, ΔΕΛΤΑ, ΖΗΤΑ, ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ.

Οργάνωση «ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ»