ΕΛΛΑΔΑ

Τη θεωρούσαν καλλονή, αλλά βγήκε… τρανσέξουαλ!

Τη θεωρούσαν καλλονή, αλλά βγήκε… τρανσέξουαλ!

Μούδιασαν οι Κύπριοι όταν έμαθαν ότι η 38χρονη «Ελλαδίτισσα κούκλα» είχε κάνει αλλαγή φύλου.

Tου Παναγιώτη Σουρέλη

Σαν βόμβα έσκασε στη Λάρνακα της Κύπρου η είδηση, ότι η 38χρονη ξανθιά ηθοποιός που εκδιδόταν σε διαμέρισμα της πόλης, στο παρελθόν ήταν… άνδρας!

Πρόκειται για την Δήμητρα Παξινού, πολύ γνωστή ηθοποιό στη χώρα μας, με συμμετοχή σε τηλεοπτική σειρά, αλλά και στο ριάλιτι “Big Brother”. Η 38χρονη συνελήφθη από αστυνομικό, ο οποίος προσποιήθηκε τον πελάτη και όταν πέρασε στο «ροζ» δωμάτιο, αντί να γδυθεί, της φόρεσε χειροπέδες.

Κάποιοι από τους Κύπριους που ήλθαν σε ερωτική επαφή μαζί της, έχουν χάσει τον ύπνο τους, όχι μόνο από το φόβο της αποκάλυψης του ονόματός τους στην «καυτή» ατζέντα της ηθοποιού, αλλά κυρίως από το γεγονός ότι συνευρέθηκαν ερωτικά με τρανσέξουαλ, χωρίς να το γνωρίζουν!

Κάποιοι μάλιστα πριν μάθουν ότι η 38χρονη έχει κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου καμάρωναν για τις άγριες επιδόσεις τους μαζί της και για τα… άλλα κόλπα που απολάμβαναν στα αμαρτωλά ραντεβού τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες Κύπριων δημοσιογράφων, οι ερωτικές περιπέτειες της «Ελλαδίτισσας κούκλας» ξεπέρασαν πολύ γρήγορα το στενό κύκλο της Λάρνακας, της Λευκωσίας και της Λεμεσού. Είναι γνωστή σε όλο το νησί κι όχι μόνο στους Ελληνοκύπριους αλλά λέγεται πως ήθελαν να ζουν το «όνειρο» μαζί της Βρεταννοί και Τουρκοκύπριοι.

Τι λένε στο “Newsbomb.gr”

Όλος αυτός ο θόρυβος προκάλεσε το ενδιαφέρον των Αρχών. Η κυπριακή αστυνομία είχε πληροφορηθεί τη δράση της 38χρονης ηθοποιού και με μεθοδικές κινήσεις έβαλε τέλος στη δράση της.

«Μετά από πληροφορίες μας, επισκεφθήκαμε το συγκεκριμένο διαμέρισμα στη Λάρνακα, αφού προηγουμένως είχαμε εξασφαλίσει δικαστικό ένταλμα ερεύνης. Συλλάβαμε δύο πρόσωπα, την 38χρονη και έναν 34χρονο από την Ελλάδα, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας», δηλώνει στο “Newsbomb.gr” ο εκπρόσωπος του Αρχηγείου της κυπριακής αστυνομίας κ. Ανδρέας Αγγελίδης. Σύμφωνα με την κυπριακή αστυνομία, η γνωστή ηθοποιός φέρεται να ομολόγησε ότι εκδιδόταν και μάλιστα για μόλις 50 ευρώ!!!

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο και εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα εξαήμερης προσωποκράτησης. Το προανακριτικό έργο συνεχίζεται και αν δεν ολοκληρωθεί μέχρι το λήξη της εξαήμερης προσωποκράτησης, οι Αρχές θα ζητήσουν την ανανέωσή της, η οποία δεν μπορεί να ξεπερνά κάθε φορά τις οκτώ ημέρες. Όταν ο φάκελος ολοκληρωθεί, θα μεταβιβαστεί στον Γενικό Εισαγγελέα, ο οποίος και θα αποφανθεί για τα αδικήματα που τους βαρύνουν και θα ασκήσει ποινικές διώξεις.

Σύμφωνα με το νομικό πλαίσιο της Κύπρου, η 38χρονη απειλείται με ποινή φυλάκισης έως και πέντε έτη, η οποία, αν το κρίνει ο δικαστής, μπορεί να μην έχει ανασταλτικό χαρακτήρα και η ηθοποιός να οδηγηθεί στη φυλακή!

Αυτοί, πάντως, που δεν πρόκειται να ησυχάσουν εύκολα, είναι ορισμένοι από τους Κύπριους πελάτες της Δήμητρας Παξινού, οι οποίοι έχουν χάσει κυριολεκτικά το ύπνο τους, από τη στιγμή που έμαθαν, ότι «κοιμήθηκαν» με μία τρανσέξουαλ!

Διαβάστε ακόμη:

Ελληνίδα ηθοποιός συνελήφθη για πορνεία στην Κύπρο!