ΕΛΛΑΔΑ

Γιατί ψηφίσαμε

Γιατί ψηφίσαμε

Πέραν των εκτιμήσεων ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη αρχηγού του.


Συγκεκριμένα περισσότεροι από 200.000 πολίτες έσπευσαν στις κάλπες, θέλοντας να στηρίξουν τόσο το κόμμα, αλλά ιδιαίτερα, τον ίδιο τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Το newsbomb.gr βρέθηκε έξω από τα εκλογικά τμήματα θέτοντας το ερώτημα που διατύπωναν πολλοί χρήστες κοινωνικών δικτύων, σχετικά με το λόγο συμμετοχής μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ στην ψηφοφορία. Η κάμερα κατέγραψε χαρακτηριστικές τοποθετήσεις ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι εξάρουν το νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για την εξαιρετική ευφυΐα του, ενώ τον θεωρούν τον πλέον κατάλληλο να διαχειριστεί την κρίσιμη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα.

«Είναι μια κομβική στιγμή για τη χώρα και το ΠΑΣΟΚ» δήλωσε ένας από τους ψηφοφόρους, τονίζοντας πως δε θα είχε ήσυχη τη συνείδηση του αν δε μετείχε στη διαδικασία.

Παρότι οι ψηφοφόροι αναγνωρίζουν το μερίδιο ευθύνης τόσο της παράταξης όσο και προσωπικά του Ευ. Βενιζέλου, ωστόσο εκτιμούν ότι αυτή τη στιγμή είναι το μοναδικό πρόσωπο που μπορεί να ανταπεξέλθει στους λεπτούς χειρισμούς που υπαγορεύουν οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα.