Δικηγόρος Λεβαδειακού: «Έπεσαν όλα στο κενό...»

Δικηγόρος Λεβαδειακού: «Έπεσαν όλα στο κενό...»
Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Λεβαδειακός, Ανδρέας Κουτσούμπας σχολίασε...

Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Λεβαδειακός, Ανδρέας Κουτσούμπας σχολίασε μέσω του ριαδιοφωνικού σταθμού NOVAΣΠΟΡ FM 94.6  τις κατηγορίες κατά του προέδρου της ομάδας, Γιάννη Κομπότη, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος.
«Δόθηκε τόσο μεγάλη έκταση -και σωστά έγινε από τη μία-, αλλά έπεσαν όλα στο κενό. Έπεσε στο κενό η όποια προσπάθεια δημιουργήθηκε κατά του προέδρου, κ.Κομπότη. Δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν κάποιο αδίκημα.
Ο Εισαγγελέας έκρινε ότι τα στοιχεία δεν είναι ικανά, αλλά το θέμα χρίζει περεταίρω διερεύνησης».

Ο κ. Κουτσούμπας επεσήμανε επίσης :
«Αν υπήρχαν στοιχεία ο κ. Κομπότης θα οδηγείτο στο αυτόφωρο. Θέλω να πω ότι η μήνυση έγινε το Σάββατο στις 7 και ο κ. Κομπότης συνελήφθη δύο ώρες πριν τον αγώνα. Θεωρούμε ότι έγινε εσκεμμένα για το παιχνίδι. Σήμερα εμείς ζητούσαμε να γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης.
Από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να βοηθήσουμε την δικαιοσύνη για να αποδειχθεί ότι όχι μόνο δεν έχουμε σχέση, αλλά και πως κανένας δεν ενεργούσε λογαριασμό μας».

Ο νομικός σύμβουλος του Λεβαδειακού ολοκλήρωσε λέγοντας :
«Σε μια τόσο σοβαρή υπόθεση, δεν θα έπρεπε να είναι σίγουρα ‘’παρών’’ και ο πρόεδρος της άλλης ομάδας σήμερα στον Εισαγγελέα δίπλα στον παίκτη του; Πού ήταν; Δεν ήταν κανένας».