Απροσπέλαστο το κέντρο από πορείες

Απροσπέλαστο το κέντρο από πορείες

Τρείς συγκεντρώσεις σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την ώρα στην Αθήνα. Αναμενόμενο και το κυκλοφοριακό χάος που επικρατεί, μετατρέποντας το κέντρο της Αθήνας σε απαγορευμένη ζώνη για τα αυτοκίνητα. Ανδρες της Τροχαίας, βρίσκονται από νωρίς στις επάλξεις, για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.
Ηδη η οδός Πειραιώς είναι κλειστή από τη συγκέντρωση των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων, ενώ αναμένεται σε λίγη ώρα η έναρξη της πορείας τους προς τη Βουλή. Γεγονός που σημαίνει ότι σταδιακά θα κλείσουν οι γύρω δρόμοι.
Στο άλλο μέτωπο, ειδικευόμενοι γιατροί του 1ου και 7ου νοσοκομείου του ΙΚΑ βρίσκονται ήδη συγκεντρωμένοι έξω από το υπουργείο Εργασίας αξιώνοντας τα δεδουλευμένα τους από τις εφημερίες των τριών τελευταίων μηνών.
Οι συγκεντρωμένοι αν και δεν προγραμματίζουν να καταλάβουν το οδόστρωμα, ωστόσο αναμένεται λόγω της συγκέντρωσης να υπάρξουν προβλήματα στη κίνηση των οχημάτων.
Σε εξέλιξη βρίσκεται συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Οικονομικών από τους πωλητές των λαϊκών αγορών, οι οποίοι αντιδρούν στην τοποθέτηση ταμειακών μηχανών στις λαϊκές.