Τόλης- Τζούλια στη "μηχανή του χρόνου"!

Είναι τέλη Αυγούστου 1995. Ο Τόλης Βοσκόπουλος, καταθέτει...

Είναι τέλη Αυγούστου 1995. Ο Τόλης Βοσκόπουλος, καταθέτει μήνυση κατά της εν διαστάσει συζύγου του Τζούλιας Παπαδημητρίου, αλλά και μελών της οικογένειάς της, κατηγορώντας τους για σωρεία ποινικών αδικημάτων.

Όταν η μηνυτήρια αναφορά φτάνει στα χέρια των δικαστικών συντακτών, δε μπορούν να πιστέψουν τα όσα αναφέρονται σε αυτήν! Ο Τόλης Βοσκόπουλος κατηγορεί την τότε σύζυγό του και την οικογένειά της για υφαίρεση κατ' εξακολούθηση τεσσάρων δισεκατομμυρίων δραχμών (!), ποσό το οποίο προέρχεται από τις εισπράξεις που είχε από εμφανίσεις σε διάφορα νυχτερινά κέντρα, ενώ γίνεται λόγος για συνέργεια στο αδίκημα αυτό και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος κατ' εξακολούθηση σε βάρος των αδελφών της κ. Παπαδημητρίου!

Η αντιδικία μεταξύ του ζευγαριού για το ιλιγγιώδες ποσό των 4 δις δρχ, έχει ξεκινήσει λίγους μήνες νωρίτερα, με τον τραγουδιστή να ζητά να εκδοθεί απόφαση για την κινητή περιουσία, τα προσωπικά του είδη και την οικοσκευή του, καθώς και να του δοθεί η επιμέλεια της 9χρονης τότε κόρης του, Χαράς.

Τότε παραδεχόταν ότι "έκλεψαν μαζί" το ελληνικό δημόσιο!

Στη μηνυτήρια αναφορά του 1995, ο Τόλης Βοσκόπουλος ζητά να απορριφθεί το αίτημα που είχε υποβάλει η Τζούλια με το οποίο απαιτούσε να προσκομιστούν στο δικαστήριο οι φορολογικές δηλώσεις που είχε υποβάλει ο τραγουδιστής τα προηγούμενα χρόνια!

Παράλληλα όμως υποστηρίζει ότι το ποσό των τεσσάρων δισεκατομμυρίων δραχμών το οποίο διεκδικεί δεν είναι 100% δικό του, αφού "το ένα δισεκατομμύριο το έκλεψαν", όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, από το δημόσιο διαπράττοντας πολλαπλά κακουργήματα και πλημμελήματα. Κατηγορεί επίσης την εν διαστάσει σύζυγό του για σωρεία φορολογικών παραβάσεων λέγοντας πως ο ίδιος θα συνεργαστεί με τις αρχές, ώστε να πάρει ο καθένας το μερίδιό του από "τα ληστευθέντα χρήματα"!

Όταν οι τραγουδιστές αμείβονταν με... χρυσάφι!

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει η παράγραφος στην οποία ο τραγουδιστής, αναφέρει τα ποσά που υποστηρίζει πως εισέπραττε από τις διάφορες εμφανίσεις του στα νυχτερινά κέντρα!

Διαβάζουμε :

"Μιράζ" και "Ριμέμπερ" στη Θεσσαλονίκη για 80 ημέρες στο καθένα, έλαβε το συνολικό ποσό 700.000.000 δραχμών

"Απόλλων", "Καράβι", "Αμαντέους" και "Ον δη ροκς" (τέσσερα νυχτερινά κέντρα τα οποία επιμίσθωνε η σύζυγός του) συνολικό ποσό 1.190.000.000 δραχμών. Υποστηρίζει επίσης πως 1.210.000.000 δραχμές εισέπραξε από κέντρα της επαρχίας, ενώ από εκμίσθωση παρκινγκ, λουλούδια, γκαρνταρόμπες κ.λ.π. η σύζυγός του!

Και σχέδιο δολοφονίας του!

Ο Τόλης Βοσκόπουλος όμως, συνεχίζει και πέρα από τα οικονομικά ζητήματα καταγγέλλοντας απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του! Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην αγωγή διαζυγίου του "το σχέδιο φυσικής εξόντωσής του αποφασίστηκε τις τελευταίες βδομάδες της συμβίωσής του με την εν διαστάσει σήμερα σύζυγό του"!

Ως "εγκέφαλο της σπείρας" καταγγέλλει συγγενικά πρόσωπα της κ. Παπαδημητρίου, ενώ αναφέρει ότι καθημερινά του έκαναν ένεση κορτιζόνης προκειμένου να στέκεται στα πόδια του και να τραγουδάει στα νυχτερινά κέντρα!

Εκ διαμέτρου αντίθετη η άποψη της κ. Παπαδημητρίου

Η κ. Τζούλια Παπαδημητρίου, από την πλευρά της, υποστηρίζει τότε ότι όλη αυτή ενέργεια του συζύγου της να προσφύγει στα δικαστήρια σε βάρος της αποτελεί διαφημιστικό τέχνασμα στην προσπάθειά του να επανέλθει στο κέντρο της δημοσιότητας και του λαϊκού ενδιαφέροντος ενόψει της εμφάνισής του σε κέντρο το οποίο ανήκει στον κ. Αργύρη Παπαργυρόπουλο και στον Μάκη Ψωμιάδη ( οι οποίοι ήταν μάρτυρες υπεράσπισή του).

Ως προς τα ποσά που επικαλείται ο Τόλης, η Τζούλια απαντά ότι από εμφανίσεις του στο κέντρο "Αμαντέους" τα έσοδα ήταν 46,6 εκατομμύρια δραχμές, ενώ τα έξοδα έφθασαν τα 61,6 εκατομμύρια δραχμές. Επίσης ότι για την εμφάνισή του στο κέντρο "Ον δη Ροκς" εισέπραξε 53,4 εκατομμύρια δραχμές, ενώ τα έξοδα έφθασαν τα 63.000.000 δραχμές.

"Αγόρασε ακίνητα 4 εκατ. ευρώ στην κ. Γκερέκου"!

Από τότε πέρασαν 16 ολόκληρα χρόνια! Ο Τόλης Βοσκόπουλος αποφάσισε ότι η Χαρά δεν είναι δικό του παιδί, ενώ συνέχισε να υποστηρίζει ότι η πρώην σύζυγός του τον οδήγησε στην οικονομική καταστροφή, αφήνοντας τον χωρίς χρήματα μετά το διαζύγιό τους!

Ο τραγουδιστής, υποστηρίζει ότι και τα χρέη του προς το ελληνικό δημόσιο - που μαζί με τις προσαυξήσεις και τους τόκους φτάνουν στα 5,5 εκατομμύρια ευρώ - γεννήθηκαν την περίοδο που η κ. Παπαδημητρίου είχε την αποκλειστική διαχείριση των οικονομικών του.

Ο δικηγόρος της Τζούλιας Παπαδημητρίου, κ. Αλέξης Κούγιας σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε χθες, πέρασε στην αντεπίθεση! "Όχι μόνον είχε χρήματα ο τραγουδιστής μετά τον χωρισμό του, αλλά αγόρασε και δυο διατηρητέα διαμερίσματα στην πλατεία Λιστόν της Κέρκυρας, αξίας 4 εκατομμυρίων ευρώ, στη σύζυγο του Άντζελα Γκερέκου", αναφέρει!

Η συνέχεια, στα δικαστήρια και στις... οθόνες μας!