62χρονος: Δεν παρενόχλησα την 11χρονη, απλώς την σκέπασα

62χρονος: Δεν παρενόχλησα την 11χρονη, απλώς την σκέπασα

Η μητέρα στην κατάθεσή της υποστηρίζει ότι η κόρη της δεν παρενοχλήθηκε απλά τρόμαξε...

Αύριο δικάζεται από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Νεαπόλεως ο 62χρονος Ηρακλειώτης με την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος 11χρονου κοριτσιού, ενώ βρισκόταν προσκεκλημένο σε φιλικό σπίτι, τα ξημερώματα της περασμένης Πρωτοχρονιάς.

Ο 62χρονος, ο οποίος παραμένει κρατούμενος στις φυλακές, μέχρι και σήμερα επιμένει στην αθωότητα του, υποστηρίζοντας ότι η συμπεριφορά του παρεξηγήθηκε από το κοριτσάκι.

Με βάση τα όσα είχαν καταγγελθεί τότε στην Αστυνομία, ο 62χρονος ήταν προσκεκλημένος στο ρεβεγιόν, μαζί με συγγενείς και φίλους. Κάποια στιγμή φέρεται να σηκώθηκε από το τραπέζι για να πάει στην τουαλέτα, όμως επειδή το μπάνιο στο ισόγειο ήταν κατειλεμμένο, ανέβηκε στην τουαλέτα του πρώτου ορόφου όπου βρίσκονται τα υπνοδωμάτια.

Εκεί κοιμόταν η 11χρονη, η οποία είχε ξαπλώσει με τα ρούχα. Λίγο αργότερα, κάποια παιδάκια έτρεξαν στο σαλόνι και ζήτησαν από τον πατέρα της ανήλικης να ανέβει στο υπνοδωμάτιο επειδή τον ζητούσε κλαίγοντας η κόρη του. Και οι δύο γονείς στις καταθέσεις που έδωσαν στην Ασφάλεια ήταν αναλυτικοί με βάση τα όσα τους είχε πει το παιδί. Το κορίτσι βρισκόταν στο κρεβάτι και έκλαιγε με λυγμούς, δείχνοντας τρομαγμένο. Την ρώτησαν αν είχε δει εφιάλτη και εκείνη απάντησε αρνητικά. Στην συνέχεια την ρώτησαν αν την είχε πειράξει κάποιος και η 11χρονη απάντησε θετικά, υποδεικνύοντας τον 62χρονο.

Ο τελευταίος ισχυρίζεται οτι το μόνο που έκανε ήταν να σκεπάσει το κοριτσάκι με μία κουβέρτα για να μην κρυώνει, γεγονός που παρεξηγήθηκε από το παιδί, το οποίο ενδεχόμενως τρόμαξε αντικρίζοντας έναν ξένο πάνω από το κρεβάτι του. Ανάλογου περιεχομένου ήταν και η συμπληρωματική καταθεση που ζήτησε να δώσει στην αρμόδια ανακρίτρια η μητέρα της ανήλικης. Μία μέρα μετά το καταγγελλόμενο συμβάν, η μητέρα συζητήσε εκ νέου με την ανήλικη, ζητώντας της να περιγράψει πάλι τα όσα είχαν συμβεί.

Σύμφωνα πάντα με την μητέρα, το κοριτσάκι της είπε ότι ο «παππούς» δεν την είχε αγγίξει αλλά όπως ήταν από τον ύπνο, τρόμαξε που τον είδε δίπλα στο κρεβάτι της.