Κρήτη: Τι έγινε στο δωμάτιο με τον 62χρονο και την 11χρονη;

Κρήτη: Τι έγινε στο δωμάτιο με τον 62χρονο και την 11χρονη;

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει σήμερα ο 62χρονος άνδρας που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 11χρονου κοριτσιού, υπόθεση που είχε προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία.

Ο 62χρονος ο οποίος παραμένει κρατούμενος στις φυλακές μέχρι σήμερα επιμένει με σθένος στην αθωότητά του υποστηρίζοντας ότι η συμπεριφορά του παρεξηγήθηκε από το κοριτσάκι όπως αναφέρει το prismanews.gr

Η υπόθεση που είχε συγκλονίσει την Κρήτη τα ξημερώματα της περασμένη Πρωτοχρονιάς, θα εκδικαστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Νεαπόλεως και αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον.Με βάση την καταγγελία που είχε γίνει στην αστυνομία ο 62χρονος είχε προσκληθεί στο σπίτι της οικογένειας της 11χρονης για την Πρωτοχρονιά.

Κάποια στιγμή θέλησε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα και επειδή εκείνη του ισογείου ήταν κατειλημμένη ανέβηκε σε εκείνη του 1ου ορόφου όπου σε ένα από τα υπνοδωμάτια κοιμόταν το 11χρονο κορίτσι. Λίγο αργότερα κάποια παιδάκια ζήτησαν από τον πατέρα της μικρής να ανέβει στο υπνοδωμάτιο καθώς η 11χρονη τον καλούσε κλαίγοντας τρομαγμένη.

Όταν τη ρώτησαν αν την πείραξε κάποιος εκείνη υπέδειξε τον 62χρονο. Ο 62χρονος ισχυρίζεται ότι το μόνο που έκανε ήταν να σκεπάσει το κοριτσάκι με μια κουβέρτα για να μην κρυώνει και το παιδί τρόμαξε ενδεχομένως γιατί είδε ένα ξένο πάνω από το κρεβάτι του. Όπως ανέφερε σε συμπληρωματική κατάθεσή της η μητέρα της μικρής το κοριτσάκι της είπε ότι ο 62χρονος δεν την είχε αγγίξει αλλά όπως ήταν από τον ύπνο, τρόμαξε που τον είδε δίπλα στο κρεβάτι της.