Φονικό στη Φθιώτιδα: «Μπήκε μέσα μου ο διάβολος»

Φονικό στη Φθιώτιδα: «Μπήκε μέσα μου ο διάβολος»

Φοβήθηκαν νέο μακελειό χθες βράδυ στο νοσοκομείο σε μια από τις κρίσεις που είχε ο 18χρονος από το Μώλο

Στο νοσοκομείο Λαμίας παραμένει φρουρούμενος από χθες βράδυ ο 18χρονος Γ.Χ., που χθες βράδυ κατακρεούργησε με ένα μαχαίρι τη γιαγιά που τον μεγάλωσε, τον άτυχο γείτονα, που έτρεξε να βοηθήσει, ενώ τραυμάτισε σοβαρά και την 58χρονη σύζυγο του γείτονα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport ο 18χρονος από τη στιγμή του φονικού και μετά δείχνει να βρίσκεται στο δικό του κόσμο. Όταν είναι ήρεμος μονολογεί λέγοντας ασυναρτησίες, ενώ κάποιες στιγμές έλεγε πως ο διάβολος μπήκε μέσα του.."Βοηθήστε με να τον βγάλω από μέσα μου" φέρεται να είπε σε αστυνομικούς και γιατρούς που ήταν πάνω από το κεφάλι του.

Μάλιστα χθες βράδυ την στιγμή που τον έβαλαν στο χειρουργείο για κάποια μικροεπέμβαση, τον έπιασε νέα κρίση αμόκ και όσοι ήταν παρόντες κυριολεκτικά τρόμαξαν μέχρι να καταφέρουν να τον ηρεμήσουν.

Οι πληροφορίες λένε ότι σήμερα θα βγει από το νοσοκομείο, μετά και την αξονική τομογραφία στην οποία θα υποβληθεί και θα οδηγηθεί στο αστυνομικό μέγαρο.

Στο Μώλο επικρατεί ένας βουβός θρήνος, αφού από τη μια στιγμή στην άλλη το διπλό φονικό κυριολεκτικά συγκλόνισε την τοπική κοινωνία.

Όλοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για την ηρωίδα γιαγιά, που μεγάλωσε μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες αυτό το παιδί, που έμελλε να είναι ο δολοφόνος της.

Ο άτυχος γείτονας που έπεσε νεκρός, από το μαχαίρι του 18χρονου, μπροστά στα μάτια της γυναίκας του, ήταν ο καλύτερος και πιο ήσυχος άνθρωπος στο χωριό, όπως και η γυναίκα του. "Ήταν ένα εξαιρετικό ζευγάρι..", είπε στο LamiaReport, κάτοικος του Μώλου.

Για τον 18χρονο οι κάτοικοι στο Μώλο δεν θέλουν να μιλήσουν. Αυτό όμως που αφήνουν να εννοηθεί από τις λίγες κουβέντες που λένε είναι ότι κάποιοι άλλοι φταίνε που ο Γιώργος έφτασε σε αυτό το σημείο.

Διαβάστε επίσης:

ΤΩΡΑ: Μαχαίρωσε και σκότωσε την γιαγιά και τον γείτονά του

Δείτε το σπίτι που έγινε το διπλό φονικό στη Φθιώτιδα (pics)