Αγοράστε τη (BELVEDERE)RED: Σώστε ζωές

Αγοράστε τη (BELVEDERE)RED: Σώστε ζωές
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Belvedere Vodka και ο οργανισμός  (RED)™ γιορτάζουν τη δεύτερη χρονιά συνεργασίας τους με μια νέα ανανεωμένη φιάλη

 Η Belvedere, μια από τις κορυφαίες super premium βότκες στον κόσμο, ανακοίνωσε τη δεύτερη χρονιά συνεργασίας της με τον οργανισμό (RED)™ και το λανσάρισμα της νέας μοναδικής Special Edition φιάλης, με σκοπό να συλλέξουν έσοδα τα οποία θα διατεθούν για το Global Fund™,  το μεγαλύτερο οργανισμό χρηματοδότησης για προγράμματα που απευθύνονται στην καταπολέμηση του HIV/AIDS στην Αφρική.

Η νέα 2012 (BELVEDERE)RED Special Edition φιάλη, έχει σχεδιαστεί από τη Πολωνέζικη μάρκα Dekorglass και ενοποιεί την καινοτόμα συσκευασία της Belvedere Vodka με την απόχρωση ορόσημο του (RED) – προκύπτοντας μια ημιδιαφανής μεταλλική φιάλη που αιχμαλωτίζει τα βλέμματα. To 50% των εσόδων της (BELVEDERE)RED Special Edition θα διατεθούν για το Global Fund™. 

Η (BELVEDERE)RED Special Edition φιάλη μεταδίδει ένα σαφές και σύντομο μήνυμα: Αγοράστε τη (BELVEDERE)RED. Σώστε ζωές, μετατρέψτε τη στο τέλειο φετινό δώρο των Χριστουγέννων. Οι φίλοι της Belvedere θα μπορούν πλέον να απολαύσουν την ίδια φυσικά απαλή και καθαρή βότκα, αλλά ταυτόχρονα με μια απλή αγορά της φιάλης (BELVEDERE)RED θα βοηθήσουν και στην καταπολέμηση του HIV/AIDS.

Ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα με εκδηλώσεις θα ανακοινωθεί μέσα στον χρόνο για να δώσει σε πιο πολλά άτομα το κίνητρο, ώστε να βοηθήσουν τη  (BELVEDERE)RED, συμπεριλαμβανομένων δραστηριοποιήσεων μέσα σε καταστήματα, ξεχωριστές παγκόσμιες εκδηλώσεις για την ενημέρωση του κόσμου για το Global Fund, (BELVEDERE) RED Nights Out για να υποστηρίξουμε την παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS και νέο συναρπαστικό ψηφιακό περιεχόμενο.

Μόνο το 2011, οι συνεισφορές από τις πωλήσεις της (BELVEDERE)RED  παρείχαν περισσότερες από 2 εκατομμύρια μέρες ζωής μέσω φαρμάκων για το HIV/AIDS, βοήθησαν 5,000 ανθρώπους με φάρμακα για το HIV/AIDS για ένα χρόνο και παρείχαν υποστήριξη σε περισσότερες από 3.800 γυναίκες διαγνωσμένες με HIV-θετικό ώστε να λάβουν θεραπεία κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, εξασφαλίζοντας την γέννηση υγειών και HIV-αρνητικών παιδιών.

Ο Charles Gibb, Πρόεδρος της Belvedere Vodka, είπε, ¨Το πάθος μας για τη φιλανθρωπία και η δέσμευση μας να βοηθήσουμε τον οργανισμό (RED) και την παγκόσμια κοινότητα υγείας να κερδίσει την πρώτη γενιά χωρίς AIDS μέχρι το 2015 μας οδήγησε στη δημιουργία της (BELVEDERE)RED πέρυσι. Η νέα φιάλη είναι ορόσημο της αφοσίωσης μας στο (RED) και ένα σύμβολο για το κοινό ότι εμείς, συλλογικά ως μια παγκόσμια κοινότητα μπορούμε να δώσουμε τέλος σε αυτή τη θανάσιμη αρρώστια που μεταδίδεται από τη μητέρα στο παιδί. 

PHOTO GALLERY