Μελίνα Ασλανίδου: Πρέπει να στηρίξουμε την συναυλία Ζωής και Ελπίδας

Μελίνα Ασλανίδου: Πρέπει να στηρίξουμε την συναυλία Ζωής και Ελπίδας

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή», διοργανώνουν συναυλία Ζωής και Ελπίδας για τα Παιδιά.

Την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ  στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του Ο.Α.Κ.Α, 21 αγαπημένοι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους και τις δυνάμεις τους.

Η Μελίνα Ασλανίδου θ’ ανέβει στην σκηνή και θα ερμηνεύσει επιτυχίες , προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τα παιδιά. «Όταν μου γίνονται τέτοιες προτάσεις δεν το σκέφτομαι καθόλου για να συμμετάσχω, αφού ο σκοπός είναι ιερός. Θέλω να πω ένα ‘’μπράβο’’ σε αυτούς που πήραν αυτή την πρωτοβουλία», δήλωσε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr και συνέχισε: «Δυστυχώς σκεφτόμαστε την φιλανθρωπία μόνο τις γιορτινές μέρες , αλλά δεν είναι έτσι. Είναι πια καιρός να είμαστε ενωμένοι και να μπορούμε να βοηθάμε ο ένας τον άλλον όσο περισσότερο μπορούμε και κυρίως τα παιδιά». Η Μελίνα Ασλανίδου πιστεύει ότι τέτοιες ενέργειες πρέπει να γίνονται κατά την διάρκεια όλου του χρόνου. «Βέβαια δεν γίνονται τυχαία αυτή την περίοδο γιατί είναι μέρες αγάπης και ο κόσμος ευαισθητοποιείται πιο εύκολα για να εκφράσει την αγάπη και την αλληλεγγύη του». Τέλος, η τραγουδίστρια παροτρύνει όλο τον κόσμο να δώσει το παρών στην συναυλία και να βοηθήσει με τον δικό του τρόπο.  «Επειδή πρόκειται για έναν ιερό σκοπό, περιμένω να έρθει όλος ο κόσμος.  Ήδη έχουν προπωληθεί αρκετά εισιτήρια, αφού το κόστος τους είναι πολύ χαμηλό και εύχομαι να έρθουν και άλλοι και τους περιμένουμε με αγάπη».