Ολοκληρώθηκε το αγροτικό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη

Ολοκληρώθηκε, χωρίς προβλήματα, στη Θεσσαλονίκη, το σημερινό συλλαλητήριο των αγροτοκτηνοτρόφων...

Ολοκληρώθηκε, χωρίς προβλήματα, στη Θεσσαλονίκη, το σημερινό συλλαλητήριο των αγροτοκτηνοτρόφων της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης (ΠΑΣΥ), στο πλαίσιο των πανελλήνιων κινητοποιήσεων που αναμένεται να ξεκινήσουν από τη Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου.

Αγρότες και κτηνοτρόφοι από την παράταξη ΠΑΣΥ, μαζί με μέλη του ΠΑΜΕ, συγκεντρώθηκαν στην οδό Εγνατία. Στους συγκεντρωμένους μίλησαν εκπρόσωποι του αγροτοσυνδικαλιστικού χώρου που πρόσκεινται στο ΚΚΕ, μεταξύ των οποίων και ο πρώην βουλευτής του κόμματος, Βαγγέλης Μπούτας.

«Θα συνεχίσουμε τους αγώνες, με όποιες μορφές είναι πρόσφορες σε κάθε περιοχή ξεχωριστά. Με μπλόκα, με ενημέρωση του αγροτικού κόσμου, με καταλήψεις», είπε ο κ. Μπούτας στην ομιλία του, ενώ κάλεσε τους αγροτοκτηνοτρόφους να συγκροτήσουν, όπως είπε, «κοινό μέτωπο διαμαρτυρίας με τα υπόλοιπα λαϊκά στρώματα για την ανατροπή των πολιτικών της κυβέρνησης».

Στη συνέχεια, οι διαδηλωτές, φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας πανό, πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και κατέληξαν στους χώρους της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, όπου πραγματοποιείται η κλαδική έκθεση «Ζωοτεχνία».

Στην κεφαλή της πορείας υπήρχαν τρία μεγάλα τρακτέρ, ενώ οι αγροτοκτηνοτρόφοι έδωσαν ραντεβού στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις, που ξεκινούν από μεθαύριο, Δευτέρα.

Διαβάστε επίσης: Συλλαλητήριο αγροτών στη Θεσσαλονίκη