Κρήτη: Δολοφόνησε τη γυναίκα του με πιρούνι μπροστά στα παιδιά τους

Κρήτη: Δολοφόνησε τη γυναίκα του με πιρούνι μπροστά στα παιδιά τους

Φρικιαστική δολοφονία...

Οι μνήμες αναβιώνουν σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου, καθώς δικάζεται ο 51χρονος που τον περασμένο Σεπτέμβριο δολοφόνησε τη σύζυγό του μπροστά στα μάτια των παιδιών τους.

Το έγκλημα είχε σημειωθεί στην περιοχή Γρα Λυγιά της Ιεράπετρας όπου διέμενε η οικογένεια μεταναστών απο την Αλβανία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρις ο 51χρονος φέρεται να αποτελείωσε τη 44χρονη σύζυγό του μπροστά στα έντρομα μάτια των παιδιών του. Άρπαξε ένα πιρούνι και της το κάρφωσε στο κεφάλι ενώ η ίδια ψυχορραγούσε μετά απο τρια χτυπήματα που είχε δεχτεί με τον κάβουρα.

Με βάση τα οσα έγιναν γνωστά η 44χρονη όταν δέχτηκε την επίθεση κοιμόταν στο δωμάτιο τους. Ο 51χρονος υποστηρίζει οτι η συζυγός του είχε συνάψει σχέση με συμπατριώτη του και ο ίδιος τους είχε πιάσει επ αυτοφώρω τρεις φορές. Ο ίδιος φέρεται να υποστηρίζει ότι τον είχε πληγώσει η συμπεριφορά της όμως ήταν παθιασμένος μαζί της και δεν μπορούσε να τη χωρίσει. Κάποιες φορές η 44χρονη του ζητούσε να χωρίσουν άλλες τον απειλούσε ότι θα τον δηλητηριάσει ενώ τελευταία τον είχε προειδοποιήσει ότι θα τον εγκατέλειπε με τα παιδιά για να ζήσει στην Ιταλία αναφέρει μεταξύ άλλων στους ισχυρισμούς του.