Το συγκλονιστικό μήνυμα του δημάρχου Χανίων για τους αδικοχαμένους

Το συγκλονιστικό μήνυμα του δημάρχου Χανίων για τους αδικοχαμένους

«Η σημερινή ημέρα είναι μία μαύρη ημέρα για την Κρήτη».

Με αυτά τα λόγια, ο δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, αποχαιρέτησε τον φίλο και συνεργάτη Δημήτρη Βουρβαχάκη, αλλά και τον Διασώστη Βαγγέλη Κελαράκη, που έχασαν την ζωή τους σήμερα το πρωί στην Εθνική Οδό έξω από το Ηράκλειο.

Ο Δήμαρχος, όπως αναφέρει το Flashnews.gr ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook μία φωτογραφία με ένα μήνυμα που έχει συγκλονίσει:

«Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγραφεί ο πόνος και η θλίψη που νιώθουμε για την απώλεια του Δημήτρη Βουρβαχάκη, του γιατρού, του διευθυντή του ΕΚΑΒ, μα πάνω απ' όλα του Ανθρώπου με τον οποίο είχα τη χαρά και την τιμή να συνεργαστώ σε πάρα πολλές περιπτώσεις για τη βελτίωση της επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας στα Χανιά και στην Κρήτη. Πριν από 1.5 χρόνο περίπου ήταν που είχαμε συνεργαστεί στενά με το Δημήτρη και κάναμε πράξη τη δημιουργία ενός νέου Τομέα του ΕΚΑΒ στη Δημοτική Ενότητα Νέας Κυδωνίας, σε δημοτικό κτίριο της περιοχής. Πριν από λίγες εβδομάδες συζητούσαμε και για την επέκταση του Τομέα του ΕΚΑΒ και στο Ακρωτήρι...Τα γεγονότα δυστυχώς μας πρόλαβαν... Η σημερινή ημέρα είναι μια μαύρη ημέρα για το χώρο της υγείας, μια μαύρη ημέρα για την Κρήτη ολόκληρη. Τα βαθύτατα συλλυπητήρια μου στους φίλους και στην οικογένεια του Δημήτρη αλλά και του διασώστη Βαγγέλη Κελαράκη, ο οποίος άδικα έχασε τη ζωή του μαζί με το Δημήτρη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της κρητικής γης που θα τους σκεπάσει...» (sic).

Διαβάστε επίσης: Κρήτη: Στερνό αντίο στους αδικοχαμένους διασώστες

Θρήνος στην Κρήτη για την ασύλληπτη τραγωδία (pics – vid)

Σε λαϊκό προσκύνημα οι αδικοχαμένοι διασώστες του ΕΚΑΒ στην Κρήτη

Τραγική ειρωνεία: Έδωσε μάχη για τα τροχαία - «Έσβησε» στην άσφαλτο

Τραγωδία: «Φώναζαν να τους σώσουμε αλλά δεν μπορούσαμε να πλησιάσουμε»

Κρήτη: Δύο νεκροί σε έκρηξη φλεγόμενου ασθενοφόρου