Σοκ: Δεν είχε καταλάβει ότι είχε σφάξει τη γιαγιά του ο 18χρονος (vid)

Σοκ: Δεν είχε καταλάβει ότι είχε σφάξει τη γιαγιά του ο 18χρονος (vid)

«Μπήκε μέσα μου ο διάβολος...Έβλεπα εχθρούς» είπε στον ανακριτή ο 18χρονος, που την περασμένη Πέμπτη σκότωσε τη γιαγιά του και τον γείτονά του στο Μώλο Φθιώτιδας, επαναλαμβάνοντας τις ασυναρτησίες που έλεγε το βράδυ του διπλού φονικού στους αστυνομικούς και αργότερα στους γιατρούς του νοσοκομείου Λαμίας.

Ο 18χρονος Γιώργος έμαθε ενώπιον του ανακριτή, ότι σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια τη γυναίκα που τον μεγάλωσε.

Δεν είχε κάποια ιδιαίτερη αντίδραση, όταν άκουσε τις βαριές κατηγορίες που τον βαραίνουν. «Μπήκε μέσα μου ο διάβολος...Έβλεπα παντού εχθρούς...δεν κατάλαβα τι έγινε...», ήταν μερικές από τις κουβέντες που κατάφερε να πει μεταξύ άλλων, απαντώντας στις ερωτήσεις του δικαστικού λειτουργού.

Όπως τόνισε στο LamiaReport ο συνήγορος υπεράσπισης Δημήτρης Κρούπης, δεν προέκυψε κανένα κίνητρο για το διπλό φονικό που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα. Είναι περισσότερο θέμα της ψυχιατρικής και όχι της νομικής, είπε. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του συναδέλφου του Χρήστου Κουτρομάνου.

Ο 18χρονος μετά την απολογία του οδηγήθηκε και πάλι στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου σύμφωνα με τους γιατρούς θα νοσηλευτεί περίπου δυο ημέρες ακόμα, αφού είχε αυτοτραυματιστεί στη κοιλιά με το μαχαίρι, ενώ στη συνέχεια θα οδηγηθεί στις φυλακές ανηλίκων του Αυλώνα, όπου θα εξεταστεί από ψυχίατρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δικαστήριο σήμερα ήταν και οι γονείς του. Η μητέρα του αλλά και ο πατέρας του, που όμως ποτέ δεν τον έχει αναγνωρίσει ως παιδί του. Δυστυχώς όμως, όπως έλεγαν άλλοι συγγενείς, «πολύ αργά θυμήθηκαν το παιδί τους...»

Video 1

Σοκ: Δεν είχε καταλάβει ότι είχε σφάξει τη γιαγιά του ο 18χρονος (vid)