Εφιάλτης για τον Τάσο Μητρόπουλο: Ληστής επιτέθηκε και τον τραυμάτισε

Εφιάλτης για τον Τάσο Μητρόπουλο: Ληστής επιτέθηκε και τον τραυμάτισε

Με αίματα στο πρόσωπο βγήκε στο δρόμο καλώντας σε βοήθεια τους περίοικους ο πρώην άσσος των γηπέδων Τάσος Μητρόπουλος.

Έντρομοι οι περαστικοί στον Πειραιά τον είδαν να ... κουβαλάει μαζί του και τον άνδρα που λίγο νωρίτερα του είχε επιτεθεί με μαχαίρι.

Ο Τάσος Μητρόπουλος ήρθε τέτ α τετ με τον άνδρα από τη Γεωργία στο λεβητοστάσιο της πολυκατοικίας του.

Όλα άρχισαν στις δύο το μεσημέρι. Κάποιος χτύπησε τα κουδούνια της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο Τάσος Μητρόπουλος στον Πειραιά.

Ανήσυχος εκείνος καθώς τον τελευταίο καιρό το φαινόμενο κάποιοι να χτυπούν τα κουδούνια και στη συνέχεια να εξαφανίζονται κατέβηκε στο ισόγειο για να ελέγξει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Εspresso, ο Τάσος Μητρόπουλος δεν εντόπισε κάπιοια ύποτπη κίνηση, ωστόσο αποφάσισε να ελέγξει και στο υπόγειο.

Όταν έφτασε στο λεβητοστάσιο και πριν προλάβει να αντιδράσει δέχθηκε επίθεση από έναν άνδρα ο οποίος κρατούσε μαχαίρι και κατάφερε να τον χτυπήσει (ευτυχώς ελαφρά στο πρόσωπο).

Ο παλιός άσσος των γηπέδων όμως δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια.

Ανταπέδωσε την επίθεση, έπεσε πάνω στον άνδρα και κατάφερε να τον ακινητοποιήσει. Τον οδήγησε μάλιστα μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας όπου ζήτησε απ' τους περαστικούς να καλέσουν την αστυνομία.

Αμέσως στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και συνέλαβαν τον Γεωργιανό.

Στην ασφάλεια του Πειραιά ο άνδρας από τη Γεωργία δήλωσε... αθώος. Είπε μάλιστα ότι απλά έψαχνε τη γυναίκα του που δουλεύει κάπου στην πολυκατοικία!

Έκανε ως και μήνυση κατά του Τάσου Μητρόπουλου για ... επίθεση, όμως δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει γιατί έψαχνε τη... σύζυγό του στο λεβητοστάσιο και μάλιστα κρατώντας μαχαίρι.

Σύμφωνα με την espresso ο Τασος Μητρόπουλος ήδη έχει κινηθεί νομικά κατά του Γεωργιανού κατηγορόντας τον για απόπειρα ανθρωποκτονίας.