Άγρια συμπλοκή με τραυματίες μεταξύ Χρυσαυγιτών και αντιεξουσιαστών

Άγρια συμπλοκή με τραυματίες μεταξύ Χρυσαυγιτών και αντιεξουσιαστών

Τρεις τραυματίες και μια σύλληψη  είναι ο απολογισμός της άγριας συμπλοκής που ξέσπασε μέσα σε καφέ-μπαρ της Κοζάνης, όταν στο κατάστημα μπήκαν τρεις άνδρες, οι οποίοι φορούσαν μπλούζες της Χρυσής Αυγής.

Στο κατάστημα, που βρίσκεται επί της οδού Βασιλείου Φόρη, συχνάζουν δεκάδες μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου και την ώρα που μπήκαν οι τρεις άνδρες ολοκληρωνόταν συναυλία.

Ένας από τους τρεις άνδρες έβγαλε μαχαίρι και τότε οι αντιεξουσιαστές θαμώνες του καταστήματος έδωσαν ''μάχη'' με μπουκάλια και ότι άλλο βρήκαν μπροστά τους, με αποτέλεσμα το μαγαζί να γίνει άνω-κάτω για περίπου 10 λεπτά.

Στο χώρο έφτασαν περιπολικά, με τους άντρες της Ασφάλειας και της Αστυνομίας, που προχώρησαν σε προσαγωγές και στη σύλληψη του προσώπου που έβγαλε μαχαίρι.

Κανείς από τους εμπλεκόμενους δεν προχώρησε σε μηνύσεις, ενώ ένα άτομο που τραυματίστηκε στο κεφάλι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κοζάνης, από το οποίο αποχώρησε αφού του έγιναν ράμματα.

Μετά από αυτό το περιστατικό οι αστυνομικές αρχές της Κοζάνης θεωρούν ότι θα υπάρξει και συνέχεια με άλλα βίαια γεγονότα στην περιοχή μεταξύ ατόμων που προέρχονται από το χώρο των αντιεξουσιαστών - αντιφασιστών και των μελών της Χρυσής Αυγής.