Θα κάνουν ολονυχτία έξω από τη βουλή

Θα κάνουν ολονυχτία έξω από τη βουλή

Σε ολονυχτία συγκέντρωση έξω από τη βουλή καλεί τη Δευτέρα όλους τους εργαζόμενους ο Σύλλογος Διοικητικών Υπαλλήλων ΤΕΙ Πειραιά.

Oι διοικητικοί υπάλληλοι του ΤΕΙ Πειραιά με ανοιχτή επιστολή τους στους βουλευτές, τους καλούν να μην ψηφίσουν την Πράξη Νομοθετικού Περιεχόμενου.

«Βρισκόμαστε στο επίκεντρο της σφοδρότερης αντεργατικής επίθεσης ενάντια στο σύνολο της Ελληνικής Κοινωνίας. Η λογική της σφαγής ολόκληρων κατηγοριών Υπαλλήλων στο Δημόσιο ξεπερνά και την πιο διεστραμμένη φαντασία", αναφέρουν στην ανακοίνωση τους.

Η αυθαίρετη και φασιστική κίνηση της Κυβέρνησης να θέσει σε αυτόματη διαθεσιμότητα-απόλυση χιλιάδες εργαζομένων, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι καθώς κατέδειξε με τον πλέον αποτρόπαιο τρόπο ότι η σημερινή Κυβέρνηση ακολουθώντας φασιστικές λογικές είναι αποφασισμένη να προσφέρει αίμα στην τρόικα θυσιάζοντας χωρίς ίχνος ντροπής και με κάθε τρόπο, δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους στο βωμό των μαζικών απολύσεων. Καταγγέλλουμε την υποβάθμιση των ιδρυμάτων με την πλήρη κατάλυση κάθε έννοιας δικαίου, η οποία, οδηγεί στην κατάργηση του δημόσιου πανεπιστημίου. Αγωνιζόμαστε για την κατάργηση των Κατάπτυστων Νόμων. Αγωνιζόμαστε για δημόσια δωρεάν παιδεία. Αγωνιζόμαστε για την ανθρώπινη ζωή και την αξιοπρέπεια Μόνη απάντηση πρέπει να είναι η άμεση, συντονισμένη και αποφασιστική μας αντίδραση!», επισημαίνουν.

Ο Σύλλογος Διοικητικών Υπαλλήλων ΤΕΙ Πειραιά καλεί όλους τους εργαζόμενους σε ολονυχτία έξω από τη βουλή τη Δευτέρα 17/12 από τις 6μμ, με "ταυτόχρονη επίδοση ψηφίσματος διαμαρτυρίας σε Βουλευτές και Κόμματα καλώντας τους να μην «βάψουν τα χέρια τους με αίμα» επικυρώνοντας με την ψήφο τους την πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου».

Ακόμη απευθύνουν κάλεσμα για κατάληψη όλων των διοικητικών υπηρεσιών του δημοσίου την Τρίτη 18/12 και συμμετοχή στην κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 19/12.