ΤΩΡΑ: Συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ. κατέλαβαν το ΤΕΑΠΑΣΑ

ΤΩΡΑ: Συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ. κατέλαβαν το ΤΕΑΠΑΣΑ
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διαμαρτύρονται για την σκανδαλώδη απαίτηση αποστράτων αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας για δεύτερο και τρίτο εφάπαξ, ενώ έχουν ήδη εισπράξει αυτό που δικαιούνται.

Πλήρης επιβεβαίωση του newsbomb.gr για τους απόστρατους της ΕΛ.ΑΣ. που απαιτούν εφάπαξ 3 εκατ. ευρώ!

Εδώ και λίγη ώρα, με μια αιφνιδιαστική κίνηση οι συνδικαλιστές του σωματείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, έκαναν κατάληψη στα γραφεία του ΤΕΑΠΑΣΑ (Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Απασχολούμενων στα Σώματα Ασφαλείας) που βρίσκονται στην οδό Βερανζέρου 48, Αθήνα.

Η κατάληψη γίνεται σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το θέμα που αποκάλυψε μόλις χθες το Newsbomb.gr για τους απόστρατους της ΕΛ.ΑΣ που απαιτούν δεύτερο και τρίτο εφάπαξ, ενώ έχουν ήδη εισπράξει αυτό που δικαιούνται, επειδή δικαιώθηκαν -λέει- και αναπροσαρμόστηκε ο βαθμός τους από αυτόν το ταξίαρχου σε αυτόν του αρχηγού.

Απαιτούν να αποζημιωθούν συνολικά με 3 εκατ. ευρώ (!) και πιέζουν τον υπουργό Εργασίας να υπογράψει τη σχετική απόφαση με συνοπτικές διαδικασίες.

Στο σημείο υπολογίζεται ότι βρίσκονται περίπου 50 συνδικαλιστές του σωματείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, οι οποίοι έχουν κάνει κατάληψη στο γραφείο του προέδρου του ΤΕΑΠΑΣΑ και ζητούν λίστα με τα ονόματα όσων απαιτούν δεύτερο και τρίτο εφάπαξ.

Μιλώντας αποκλειστικά στο newsbomb.gr, o κ. Σπήλιος Κρικέτος, Γενικός Γραμματέας Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής ανέφερε: "Έχουμε κάνει κατάληψη γιατί δίνουν λεφτά σε απόστρατους που δεν τα δουλέψανε. Μιλάμε για χιλιάδες ευρώ. Τους δίναμε νυχτερινά. Εκατομμύρια ευρώ χαθήκανε και ζητούν και άλλα. Κάποιοι κάνουν πάρτι ακόμα".

Διαβάστε επίσης:

Απόστρατοι της ΕΛ.ΑΣ. απαιτούν εφάπαξ 3 εκατ. ευρώ!

PHOTO GALLERY