Μαροκινός ο ύποπτος για τη δολοφονία του 79χρονου καθηγητή

Μαροκινός ο ύποπτος για τη δολοφονία του 79χρονου καθηγητή

Ένας 25χρονος Μαροκινός, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης κατά το στάδιο της προσαγωγής υπόπτων, φέρεται να είναι ο δράστης της δολοφονίας του 79χρονου συνταξιούχου εκπαιδευτικού, το πτώμα του οποίου βρέθηκε εχθές σε κάδο ανακύκλωσης στην περιοχή των Σαράντα Εκκλησιών, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως έγινε γνωστό, ο 25χρονος νοίκιαζε ένα από τα διαμερίσματα που κατείχε ο άτυχος ηλικιωμένος στην περιοχή.

Σ' αυτό το διαμέρισμα βρέθηκε βιολογικό υλικό που πιθανολογείται ότι ανήκει στον δολοφονηθέντα άνδρα και γι' αυτό θα γίνει ταυτοποίηση του DNA από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας.

Ο νεαρός Μαροκινός φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, υποδεικνύοντας ως συνεργούς του τρεις συμπατριώτες του. Μέχρι στιγμής όμως δεν προκύπτει εμπλοκή τους στο έγκλημα και εκτιμάται ότι τους υπέδειξε για λόγους αντεκδίκησης επειδή τον ονομάτισαν προηγουμένως ως δράστη του εγκλήματος.

Ο 79χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός βρέθηκε χθες το πρωί νεκρός μέσα σε κάδο ανακύκλωσης. Το πτώμα του ήταν τυλιγμένο με σακούλες και κουβέρτα. Όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική έρευνα, έφερε βαρύτατα τραύματα στο κεφάλι και το σώμα του.

Διαβάστε επίσης:

Θεσ/νικη:Πήγε να μαζέψει τα σκουπίδια και έπαθε ΣΟΚ όταν είδε τον κάδο

Eδώ βρέθηκε δολοφονημένος ο καθηγητής - Τον είχαν τυλίξει με χαλί