Σάμος: Δύο χριστουγεννιάτικα δέντρα από... γάλα

Σάμος: Δύο χριστουγεννιάτικα δέντρα από... γάλα

Ξεπέρασαν το στόχο τους τα μέλη του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου παραδίδοντας 210 λίτρα γάλα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μητρόπολης Σάμου.

Σήμερα, στις 12.30, μέλη του συλλόγου κουβάλησαν πακέτα με γάλα φτιάχνοντας ουσιαστικά δύο χριστουγεννιάτικα δέντρα από γάλα και όχι ένα, όπως ήταν ο στόχος που είχε ορίσει ο σύλλογος ξεκινώντας την προσπάθεια.

Ο Σύλλογος Αυτοδυτών έχει ολοκληρώσει με επιτυχία πολλές τέτοιες δράσεις με κοινωνικό χαρακτήρα που στοχεύουν στην ανακούφιση των αδύναμων κοινωνικών στρωμάτων.

Εξάλλου, το παντοπωλείο όλες τις προηγούμενες ημέρες με τη συνδρομή των κοινωνικών λειτουργών αλλά και πλήθους εθελοντριών μοίρασε πολλές τσάντες με τρόφιμα σε οικογένειες που πληρούσαν τις προϋποθέσεις. Οι τσάντες περιέχουν όσπρια, ρύζι, μακαρόνια, αλεύρι, βούτυρο, γάλα, κονσέρβες, απορρυπαντικά, χαρτικά, αλλά και κοτόπουλο, ενώ ήδη στάλθηκαν σήμερα εκατό δέματα στην Ικαρία. Τα άτομα που έχουν απευθυνθεί φέτος στο κοινωνικό παντοπωλείο είναι περισσότερα από πέρυσι, αλλά ο ακριβής αριθμός δεν είναι ακόμη γνωστός, καθώς δεν έχει γίνει η τελική απογραφή. Το βέβαιο είναι ότι θα ξεπεράσουν τα 1.200 άτομα.