Αγρίνιο: Δεν φαντάζεστε πού βρήκαν νεαρό να κοιμάται!

Αγρίνιο: Δεν φαντάζεστε πού βρήκαν νεαρό να κοιμάται!

Μέρες που είναι όλοι το ρίχνουμε λίγο έξω αλλά μερικοί φαίνεται ότι είτε δεν τις σηκώνουν τις...ατασθαλίες, είτε ότι το παραρίχνουν έξω!

Όσοι βρέθηκαν χθες το μεσημέρι κοντά στην είσοδο του Δημοτικού Θεάτρου μπορούν να το βεβαιώσουν.

Από αρκετά νωρίτερα οι άνθρωποι που δουλεύουν στα γύρω μαγαζιά είχαν προσέξει ότι...δυο πόδια εξείχαν από το βανάκι του ΔΗΠΕΘΕ που συνήθως είναι παρκαρισμένο εκεί, ειδικά σε εποχή παραστάσεων. Τα δυο πόδια ανήκαν σε ένα νεαρό που απλά δεν χώραγε μέσα στο βαν, διότι, άγνωστο ποια ώρα ακριβώς, αποφάσισε να βρει εκεί καταφύγιο όπως αναφέρει το dete.gr

Προσοχή, δεν μιλάμε για κάποιον άστεγο ή απόκληρο αλλά για ένα νεαρό με το παλτό του και τη βραδινή του ενδυμασία που προφανώς πέρασε μερικές από τις γνωστές νυχτερινές παγίδες και εκεί κάπου στα ξημερώματα ή (πολύ) μετά, απόκαμε!

Φαίνεται ότι έπρεπε οπωσδήποτε να κοιμηθεί, αφού πιθανότατα δοκίμασε την αντοχή της πόρτας και για καλή του τύχη, διαπίστωσε ότι αυτή δεν έκλεινε καλά. Βρήκε και δυο πρόχειρα μαξιλάρια από σκηνικά και παραδόθηκε στη αγκαλιά του Μορφέα.

Οι περίοικοι τον είδαν να σηκώνεται γύρω στις 11.30 το πρωί και είναι χαρακτηριστικό ότι για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του και να φύγει έφτασε 1:00 το μεσημέρι και ίσως ακόμη πιο πολύ.

Πάντως, μέρες που είναι, όλοι του φέρθηκαν με...προσοχή, κανείς δεν τον ενόχλησε καταλαβαίνοντας τη λεπτότητα της κατάστασης. Μάλιστα ο ιδιοκτήτης γειτονικού καφενείου του έφτιαξε και μια σειρά από καφέδες, όπως ελληνικό , φραπέ κλπ, αφού μπόρεσε να συνεννοηθεί με τον «υπναρά» ότι επιθυμούσε κάτι τέτοιο.

Χωρίς περισσότερα λόγια και χωρίς να ενοχληθεί ο κοιμώμενος του βαν αποχώρησε, ελπίζουμε για μια πιο βολική συνέχεια του ύπνου του. Συμπέρασμα: για να είναι καλές οι γιορτές διασκεδάζουμε και καταναλώνουμε υπεύθυνα...